دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 73 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 15 |
مقدمه:
بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان
علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن
اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری
از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است.
نظریه پردازان بازاریابی ، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که
عبارتند از نقش Promotive و نقش Protective چنانکه از واژه به کار گرفته
شده برای این نقش ها نیز برمیاید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام
حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده
بسته بندی اشاره دارد.
از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته
است که محصولات مختلف غذایی کشور علیرغم دارا بودن کیفیت بسیار
خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای آلودگیهای ثانویه و یا عرضه در
اندازه ها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به
بازارهای جهانی راه یافته و مسیر را برای افزایش سطح تولید داخلی
هموار نمایند. بدیهی است با اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی
بهداشتی ، محصولات غذایی تولیدی کشور ، قابلیت رقابت با محصولات
مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.
همچنین با توجه به بازار تقاضای مطلوب داخلی برای انواع ادویه جات ،
حبوبات و سایر محصولات غذایی گرانول یا پودری ، لزوم توجه بیشتر به
بسته بندی این مواد به منظور افزایش سهولت دسترسی ( عرضه ) و
نگهداری مشخصتر میشود. ضمن اینکه پرداختن به این موضوع دارای
توجیه مناسب اقتصادی بوده و با اجرای این طرح ، میتوان بستر مناسبی را
برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد.
به صورت 24 ساعته و شبانه روزی در ارتباط باشید تا سریعا بررسی و رفع گردد. با تشکر از شما عزیزان
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 74 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 15 |
مقدمه:
بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان
علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن
اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری
از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است.
نظریه پردازان بازاریابی ، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که
عبارتند از نقش Promotive و نقش Protective چنانکه از واژه به کار گرفته
شده برای این نقش ها نیز برمیاید .
نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به
جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.
از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته
است که محصولات مختلف غذایی کشور علیرغم دارا بودن کیفیت بسیار
خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای آلودگیهای ثانویه و یا عرضه در
اندازه ها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به
بازارهای جهانی راه یافته و مسیر را برای افزایش سطح تولید داخلی
هموار نمایند. بدیهی است با اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی
بهداشتی ، محصولات غذایی تولیدی کشور ، قابلیت رقابت با محصولات
مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.
همچنین با توجه به بازار تقاضای مطلوب داخلی برای انواع ادویه جات ،
حبوبات و سایر محصولات غذایی گرانول یا پودری ، لزوم توجه بیشتر به
بسته بندی این مواد به منظور افزایش سهولت دسترسی ( عرضه ) و
نگهداری مشخصتر میشود. ضمن اینکه پرداختن به این موضوع دارای توجیه
مناسب اقتصادی بوده و با اجرای این طرح ، میتوان بستر مناسبی را برای
اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد.
به صورت 24 ساعته و شبانه روزی در ارتباط باشید تا سریعا بررسی و رفع گردد. با تشکر از شما عزیزان
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 101 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 15 |
مقدمه :
نشاسته ترکیبی است از کربوهیدراتها که دارای رنگ سفید و طعم و بوی
بخصوص خود بوده و بر حسب منبع تهیه شکل میکروسکوپی و اندازه
مشخص دارد و فرمول عمومی آن C9H10O5)n) آن که در این فرمول مقدار
n متجاوز از 1000 بوده ، نشاسته بوسیله اسید یا آنزیمها هیدرولیز و تبدیل
به گلوکز میشود.
نشاسته بصورت پودر و یا گرانول تهیه می گردد . نشاسته بوسیله محلول
ید رنگ از بین می رود و پس از سرد شدن به رنگ آبی بر می گردد .
نشاسته در آب سرد و حلالهای آبی حل می شود . اکثر دانه های
نشاسته گندم گرد و دارای اندازه های متفاوتند . حداکثر اندازه دانه 45
میکرون می باشد و دانه های بزرگ اغلب بیضی شکلند.
به صورت 24 ساعته و شبانه روزی در ارتباط باشید تا سریعا بررسی و رفع گردد. با تشکر از شما عزیزان
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 103 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 16 |
مقدمه :
بی شک غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند
در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود ، که قابلیت تبدیل
شدن به نان را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است . به گونه ای که
برخی از اقلام وحشی آن از حدود پانزده هزار سال قبل از میلاد مسیح در
مصر و بین النهرین می روییده است و دانه های این گیاه در کنار مومیایی
های فراعنه مصر از اهرام این کشور به دست آمده است .
در ایران ، نمونه های گندم در کاوش های باستان شناسی انجام شده در
دامغان ،غارهای نزدیک به دریاچه مازندران وهمدان بدست آمده است و
باستان شناسان عقیده دارند که گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از
میلاد مسیح در این مناطق کشت می شده است .
به صورت 24 ساعته و شبانه روزی در ارتباط باشید تا سریعا بررسی و رفع گردد. با تشکر از شما عزیزان
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 96 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 12 |
مقدمه:
بطور کلی یکی از اساسی ترین و ضروری ترین احتیاجات انسان و طبعیت
تهیه دغذای کافی است.
در جوامع طبیعی تمام ساختار و فعالیت جمعیتی که آن را تشکیل می دهد
حول غذا بعنوان یک منبع انرژی دور می زند تکامل گونه ها در جمعیت های
داخل اجتماعات تحت تاثیر رابطه عرضه و تقاضای غذا است.
به عبارت دیگر تعادل ایجاد شده در تامین عرضه و تقاضای جمعیت ها باعث
ثبات نسبی در این سیستم های پویا می شود.
به صورت 24 ساعته و شبانه روزی در ارتباط باشید تا سریعا بررسی و رفع گردد. با تشکر از شما عزیزان