دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 6907 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 23 |
پسیل پسته به عنوان مهمترین آفت خسارتزای باغات پسته کش ور مطرح می باشد که در
صورت عدم کنترل بدلیل ترشح مواد قندی در بهار و تابستان موجب ریزش شدید برگ،
عدم تشکیل مغز یا نیم مغز شدن آن و ریزش جوانه های برگ و میوه در سال بعد می
شود.
دسته بندی | برنامه نویسی |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 863 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 11 |
نحوه ی باز کردن حساب بیت کوین در بلاک چین
معرفی چند سایت رسمی و اصلی جهت به دست آوردن بیت کوین
دسته بندی | فایل های لایه باز و PSD |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 10387 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 2 |
ویژگی های این کارت ویزیت :
1. با فرمت psd , کاملا لایه باز و قابل ویرایش
2. مناسب برای موضوع تدریس و یا هر نوع اشتغال مربوط به زیست شناسی
3. ابعاد : 8.5 * 4.8
4. رزولیشن : 300
5. کالر مد : cmyk ( مناسب برای چاپ )
6. فونت های به کار برده شده در طراحی برای دانلود در فایل موجود است.
7. لایه بندی بسیار مرتب
دسته بندی | علوم آزمایشگاهی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 13909 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 21 |
این پاورپوینت در 21 اسلاید مقوله لاپاراسکوپی را توضیح داده است.
برخی از عناوین اسلاید ها:
تعریف لاپاراسکوپی
وسایل و ابزار لاپاراسکوپی
دستگاه دمنده ی گاز
تروکار ها trocars
تروکار های لاپاراسکوپی دارای دو قسمت مجزا هستند
ساکشن
گیره های چنگکی graspers
فورسپس forceps
پروب هاprobes
عملی بزرگ از شکافی کوچک!!!
لاپاراسکوپی کی به کار میآید؟
در چه مواردی نمیتوان لاپاروسکوپی انجام داد؟
مزایای لاپاراسکوپی
عوارض عمل لاپاراسکوپی
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 675 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 140 |
فهرست مطالب
پرسش نامه های مربوط به تاسیس واحد تولیدی |
|
|
|
بخش اول : کلیات و شناخت طرح |
|
تاریخچه |
|
ارزش غذایی محصولات |
|
تعاریف و مشخصات فنی سوسیس و کالباس |
|
طبقه بندی انواع مختلف سوسیس و کالباس |
|
فرمولاسیون سوسیس و کالباس |
|
استانداردهای میکروبیولوژیکی کالباس و سوسیس |
|
|
|
بخش دوم : مطالعه بازار و بازاریابی |
|
مطالعه بازار |
|
میزان مصرف گذشته کالا و همچنین صادرات و واردات |
|
مقادیر صادرات طی چند سال اخیر به کشورهای صادر شده |
|
تحلیل مصرف گذشته و پیش بینی تقاضا |
|
بازاریابی |
|
تحلیل مصرف کنندگان و سیاست های حاکم بر بازار |
|
فروشندگان فرآورده های گوشتی |
|
طرح محصول |
|
بسته بندی |
|
قیمت گذاری |
|
توزیع ، تبلیغ و پیشبرد فروش |
|
یافتن محل مناسب جهت اجرای طرح |
|
|
|
بخش سوم : مطالعات فنی و مهندسی |
|
ظرفیت و برنامه تولیدی |
|
جایگاه صنعت سوسیس و کالباس در صنعت کشور |
|
تعیین محدوده ظرفیت اقتصادی |
|
مشخصه عملکرد واحد |
|
تعیین ظرفیت و برنامه تولید |
|
مواد اولیه و افزودنی |
|
مواد اولیه بسته بندی |
|
روشهای مختلف تولیدی و انتخاب بهترین روش |
|
|
تشریح فرآیند منتخب |
|
فرمولاسیون |
|
کاتریزاسیون (اختلاط مواد اولیه ) |
|
پر کردن |
|
دود دادن |
|
پختن |
|
لیست ماشین آلات فرآیند منتخب |
|
کنترل کیفیت فرآیند منتخب |
|
تجهیزات مورد نیاز در آزمایشگاه کنترل کیفیت |
|
تاسیسات عمومی مورد نیاز |
|
آزمایشگاه و تعمیرگاه |
|
وسائل نقلیه مورد نیاز |
|
تاسیسات برق |
|
مصرف برق تاسیسات |
|
برق مورد نیاز کل واحد |
|
تاسیسات آب |
|
برآورد آب روزانه واحد |
|
تاسیسات سوخت رسانی |
|
تاسیسات بخار |
|
تاسیسات هوای فشرده |
|
تجهیزات رفع آلودگی |
|
سایر تاسیسات عمومی |
|
تاسیسات سردخانه |
|
تجهیزات سرمایش و گرمایش سالنها |
|
تجهیزات اطفاء حریق |
|
باسکول |
|
جمع بندی تجهیزات و تاسیسات جانبی |
|
محاسبه میزان مواد اولیه |
|
میزان مواد اولیه سوسیس آلمانی |
|
میزان مواد اولیه کالباس لیونر |
|
میزان مواد اولیه کالباس مارتادلا |
|
میزان مواد اولیه ژامبون گوشت |
|
|
|
میزان مواد اولیه سوسیس بلغاری وکالباس خشک |
|
نیروی انسانی مورد نیاز |
|
مدیریت |
|
تعداد کارگران خط تولید |
|
کارکنان تعمیر گاه و تاسیسات |
|
کارکنان اداری و خدمات |
|
محاسبه سطح زیر بنای ساختمانها و سطح زمین |
|
مساحت سالن تولید |
|
مساحت مورد نیاز انبار و سرد خانه |
|
مساحت تاسیسات جانبی |
|
مساحت ساختمان اداری رفاهی و خدماتی |
|
مساحت زمین و محوطه سازی |
|
اثرهای طرح بر محیط زیست |
|
|
|
|
|
بخش چهارم :مطالعات مالی و اقتصادی طرح |
|
|
|
برنامه تولید 5 سال آینده |
|
سرمایه گذاری مورد نیاز طرح |
|
سرمایه گذاری ثابت طرح |
|
مشخصات زمین |
|
ماشین آلات مورد نیاز طرح |
|
تاسیسات آب مورد نیاز |
|
تاسیسات برق مورد نیاز |
|
تاسیسات سرد خانه |
|
آزمایشگاه و تعمیرگاه |
|
تاسیسات سرمایش و گرمایش |
|
سایر تجهیزات |
|
وسائل نقلیه مورد نیاز |
|
وسائل اداری |
|
هزینه های قبل از بهره برداری |
بخش چهارم :مطالعات مالی و اقتصادی طرح |
|
جمع بندی میزان سرمایه گذاری ثابت طرح |
|
سرمایه در گردش مورد نیاز |
|
هزینه های تولیدی |
|
هزینه های مواد اولیه |
|
حقوق و دستمزد |
|
میزان انرژی مصرفی سالیانه |
|
هزینه استهلاک |
|
هزینه تعمیرات و نگهداری |
|
هزینه های عملیاتی |
|
هزینههای ثابت |
|
هزینه های متغیر |
|
قیمت تمام شده محصولات و محاسبه سود سالیانه |
|
قیمت تمام شده سوسیس آلمانی |
|
کل هزینه سوسیس آلمانی |
|
قیمت تمام شده کالباس لیونر |
|
کل هزینه کالباس لیونر |
|
قیمت تمام شده کالباس مارتادلا |
|
هزینه متغییر کالباس مارتادلا |
|
کل کالباس مارتادلا |
|
قیمت تمام شده ژامبون گوشت |
|
هزینه کل ژامبون گوشت |
|
قیمت تمام شده کالباس خشک |
|
هزینه کل کالباس خشک |
|
قیمت تمام شده سوسیس بلغاری |
|
هزینه کل سوسیس بلغاری |
|
سود سالانه |
|
محاسبه ارزش افزوده |
|
محاسبه شاخص های اقتصادی |
|
محاسبات نقطه سربه سر |
|
عکس های مرتبط با کارخانه سوسیس و کالباس و دستگاه های مخصوص آن |
|
نقشه و پلان کارخانه |
|
منابع |
|