هزار فایل: دانلود نمونه سوالات استخدامی

دانلود فایل, مقاله, مقالات, آموزش, تحقیق, پروژه, پایان نامه,پروپوزال, مرجع, کتاب, منابع, پاورپوینت, ورد, اکسل, پی دی اف,نمونه سوالات استخدامی,خرید کتاب,جزوه آموزشی ,,استخدامی,سوالات استخدامی,پایان نامه,خرید سوال

هزار فایل: دانلود نمونه سوالات استخدامی

دانلود فایل, مقاله, مقالات, آموزش, تحقیق, پروژه, پایان نامه,پروپوزال, مرجع, کتاب, منابع, پاورپوینت, ورد, اکسل, پی دی اف,نمونه سوالات استخدامی,خرید کتاب,جزوه آموزشی ,,استخدامی,سوالات استخدامی,پایان نامه,خرید سوال

پروژه رویکرد مدل سازی REA برای تدریس AIS 29 ص

پروژه رویکرد مدل سازی REA برای تدریس AIS 29 ص

پروژه-رویکرد-مدل-سازی-rea-برای-تدریس-ais-29-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 25 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1

‏رویکرد مدل سازی REA ‏برای تدریس AIS
‏( پروژة درس سیستمهای اطلاعات حسابداری )
‏منبع : سایت EBSCO
‏ ‏رویکرد مدل ‏‌سازی‏ REA‏ برای تدریس AIS
‏چکیده:‏ اولین‏ ‏بار در مورد مدلREA ‏ در سال 1982 در Accounting Review‏ به عنوان چارچوب‏ی‏ برای ساخت سیست‏م ‏های حسابداری در محیط‏ی‏ با داده‏ ‏ها‏ی به ‏ اشتراک گذاشته شد‏ه‏ (شبک‏ه ‏ای) ‏درون شرکت‏ ‏ها و‏ی‏ا‏ بین شرک‏ت ‏ها‏ بحث شد‏. ویژگی‏ اصلی مدل این است که به صورت معنایی (تفسیری) ورودی‌ها و خروجی‌های یک فرآیند تجا‏ر‏ی را ‏نشان ‏ ‏می دهد‏. کلمه مخفف REA‏ از آن ساختار الگویی که شامل منابع اقتصادی، فعالیت‌های اقتصادی، و عوامل اقتصادی است، گرفته شده است.
‏همزمان با انتشار تحقیقات در زمینه REA‏ ‏، این مدل، به عنوان چارچوبی برای تدریس AIS‏ ابتدا در دانشگاه ایالت Michigan‏ و سپس به تدریج در دیگر دانشگاه‌ها و کالج‌ها استفاده شد. در شکل گسترده، مدل REA‏ ‏، تدریس ساختار معاملات حسابداری، خصوصیات خط‌مشی تجاری و تعهدات، مهندسی فرآیند تجاری و ساختار زنجیره ارزش شرکت را
‏1
‏تفکیک ‏ می‌کند. از سال 2003 مدل‌سازی REA‏ در دوره‌های گوناگون AIS‏ و در کتاب‌های درسی گوناگون AIS‏، هم در ایالات متحده و هم به صورت بین‌المللی به کار گرفته شد.
‏واژه‌های کلیدی:‏ مدل حسابداری REA‏، مدل‌سازی معنایی پدیده‌های حسابداری، سیستم‌های اطلاعاتی حسابد‏ار‏ی، فلسفه وجود موسسهREA‏.
‏منشاء رویکرد REA
‏ما یک پایگاه داده‌‏ ‏به عنوان یک مدل از دنیای فیزیکی توسعه یافته‏ تعریف خواهیم کرد‏ ‏ ‏ (Abrial (1974-1973))‏ ‏،‏ ‏وقتی من ابتدا این نقل‌قول را د‏ر کلاسهای فارغ التحصیلی‏ علوم کامپیوتر در دانشگاه Massachusette (UMASS) ‏ در سال 1975 خواندم، بیدرنگ کاربرد آن در سیستم پردازش عملیات حسابد‏ار‏ی به ذهنم رسید. دنیای ‏تئوری ‏پایگاه داده‏ ‏، در آن زمان در میانه عمر طلایی‌اش بود. نظریه‌‌های codd‏ در مورد سیستم‌های رابطه‌ای (1972ـ1970) و هنجارسازی ترکیبی (syntactic normalization)‏ (1972) تأیید بیشتری نسبت به طبقات قدیمی‌تر پایگاه‌های اجرایی مثل شبکه سیستم‌های سلسله مراتبی از نظر ملاحظات منطقی و مفهومی داشت، مقاله سال ‏(‏(1974)(Abrial‏ ظهور منشأ پایگاه داده‌های معنایی را نشان داد که پس از انتشار مدل موجودیت‌های smith,chen‏ در سال 1976 و نظریات خلاصه‌سازی داده‌های smith‏ در سال 1977 به اوج رسید.
‏برای من در UMASS‏ مشخص شد که پایگاه داده‌های حسابداری آتی، رابطه‌ای خواهد بود و اینکه آنها با معانی درونه‌ای (embeded semantics)‏ و ‏به شکلی‏ دقیق (strict typing)‏ طراحی خواهند شد.
‏در دوره‌های 5 تا 6 ساله بعدی، من تعدادی مقاله در مورد سیستم‌های حسابداری رابطه‌ای با مضمون قوی نوشتم (198‏2‏، 1980، 1979، 1978، Mc Carthy‏) که یک جریان تحقیقی بود که با معرفی‏ مدل REA‏ در‏سال 1982 درAccounting Review‏ به ا‏و‏ج رسید. در آنجا REA‏به عنوان چهار ‏چوب‏ی‏ برای ساخت سیستم‌های حسابداری در یک محیط، با داده‌های به اشتراک گذاشته شده، چه درون شرکت‌ها و چه بین شرکت‌ها به ذهن رسید. ویژگی‌ اصلی مدل این است که به صورت معنایی ورودی‌ها و خروجی‌ها‏ی‏ یک فرآیند تجاری را بیان می‌کند. کلمه REA‏ ‏از آن ساختار الگویی که شامل منابع اقتصادی، فعالیت‌های اقتصادی و عوامل اقتصادی است، گرفته شده است.
‏چارچوب معنایی ‏در حال حاضر‏ گسترده شده تا خلاصه‏ ای از شناسایی‏ خصوصیات تعهدات منابع آتی را دربارة منبع و زنجیره ارزش در بر بگیرد بنابراین (با توجه به این)‏ ‏، مفهوم اصلی 1974 Abrial‏ (بدست آمده از نقل‌قول قبلی‏)، برای حسابداری به کار برده شد‏ه‏ و به صورت زیر گسترده شده است.
‏2
‏پایگاه داد‌ه‌های حسابداری مدلی است ‏از واقعیت در برگرفتة‏ یک شرکت تجاری رشدیافته که شامل مجموعه پاسخگویی در مورد عملیات گذشته، مجموعه‌‌ای از تعهدات و ادعاهای ‏فعلی‏ و مجموعه‌ای از طرح‌ها و سیاست‌های آتی می‌باشد.
‏ REA‏ ‏همچنان که در سال 2003 عنوان شده چارچوب‏ی‏ بسیار توسعه یافته است و در واقع یک‏ ‏ مدل پیشنهادی برای استانداردهای معاملات تجاری الکترونیکی متعدد است‏ ‏ ‏ (David et al 2002-Geerts ,Mc Charthy 2003) ‏ ‏. ‏علاوه براین مدل‌سازی REA‏ در تعداد زیادی از دوره‌های AIS‏ و در کتاب‌های درسی گوناگونی از AIS‏ به طور برجسته هم در ایالات متحده آمریکا و هم در سطح بین‌المللی نشان داده شده است. بعضی استفاده‌های محدود شده ازREA‏ در دوره‌های حسابداری مقدماتی و کلاس‌های پایگاه داده‌های MIS‏ مقدماتی ایجاد شده است.‏(‏ David Maccracken, Reckers 2003: Trimmeretal 2002‏)
‏این مقاله عناصر و نظریه‌های مدل REA‏ را بازبینی می‌کند. و توضیح می‌دهد که چطور آن مفاهیم در تدریس AIS‏ استفاده می‌شود. بخش دوم مقاله ویژگی‌های اساسی پایگاه داده‌های رابطه‌ای و مدل‌سازی معنایی را ‏مورد بازبینی و تجدید نظر قرار می دهد‏.‏ در دنباله من مثال‌های اساسی می‌آورم برای تجدیدنظر در مورد 3 مرحله مجزا از رشد مدل REA‏ که نهایتاً برای تدریس استفاده شده است: 1ـ مجموعه‌ای از ویژگی‌های اس‏اسی‌اش‏ ؛‏ 2ـ روند افزایشی زنجیره‌ ‏ارزش‏ مؤسسه تجاری‏ ‏و تفکیک آن برای گردش کار و خصوصیات وظایف؛ 3ـ بسط آن به تعهدات و ‏انواع آن.‏ من این موارد اولیه را در بخشی که دربارة چگونگی استفاده از REA‏ ب‏رای تدریس رشته خودم توضیح می‌ده‏م ، درکارگاه تابستانی دانشگاه ایالت (MSU)Michigan‏ و در انجمن حسابداری آمریکا (AAA)‏ ‏،‏برای شروع تدریسAIS‏ دنبال می کنم‏. من این مقاله را با پیشنهادات‏ی‏ در ارتباط با رشد انجمن پژوهشگران AIS‏ به اتمام می‌رسانم ‏, ‏که این انجمن مدل‌سازی معنایی پدیده‌های حسابد‏اری را به عنوان جزء اساسی تدریس‏شان به حساب می‌آورند.
‏ ‏پایگاه داده‌های رابطه‌ای و مدل‌سازی معنایی
‏سیستم‌های پایگاه داده‌های تجا‏ری کنونی،‏شامل سیستم‌های کوچک‌تر Access)‏ (Microsoft‏ ‏و ‏نیز‏سیستم‌های بزرگتر (Oracle client-server editions)‏ گرایش زیادی دارد به ساختارهای رابطه‌ای مدنظر. Codd‏ این مطلب را بیش از 30 سال پیش‏(در سال 1970)‏ در یکی از مهمترین مقالات علمی کامپیوتر که تاکنون نوشته است تجسم کرد. داده‌های ساختار سیستم‌های رابطه‌ای به عنوان یک جدول مسطح، هم‏چنانکه‏ که در شکل 1 دربارة یک مجموعه محدود از ‏"‏نقاشان‏"‏ و ‏"‏نقاشی‌ها‏"‏ نمایش داده شده است می‌باشد.
‏3
‏جدول نق‏ا‏ش‏ان‏ دو سر ستون دارد و 6 ردیف از داده‌های واقعی که در مورد 6 هنرمند است؛ جدول نقاشی نیز دوستون و 8 ردیف دارد که بیان‌کننده بعضی از آثار هنرمندان است.
‏ستون‌ها غالباً صفات (attributs)‏ نامیده شده است. س‏ر‏ فصل NAME‏ کلید اولیه / منحصر به فرد را ‏نشان می دهد (Primerykey)‏ ‏. برای کلید اولیه نمی‌توان مقادیر تکراری به کاربر‏دولی‏ برای سایر خانه‌ها استفاده تکراری از مقادیر مجاز است. (یعنی صفاتی که مجاز به استفاده تکراری هستند در یک خانه با محدودیتهای استاندارد، قابل استفاده نیستند.) و این بین سیستمهای رابطه‌ای و متغیر ساختارهای سیستم قبلی تفاوت ایجاد می‌کند.
‏پیکان‌های دوطرفه شکل 1 به طور غیررسمی نشان می‌دهد که نقاشان و نقاشی‌ها مرتبط شده‌اند، اما آنها قسمتی از مکانیزم‌های پایگاه داده‌های رابطه‌ای نیستند. ارتباط بین جداول در یک کاربرد واقعی به وسیله محاسبه و ذخیره ارزش‌ها (مقادیر ‏)‏کلید متفاوت در همان ردیف متأثر شده است، بنابراین نشان داده شده است که د‏و‏ مورد (‏مثل ‏‌، Guernica, Picasso‏) رابطه‏ ای‏ با یکدیگر دارند.‏ب‏رای پایگاه داده‌ها در شکل 1 من می‌توانم یک ارتباط بین نقاشان و نقاشی‌ها به‏ یکی‏ از طرق زیر ایجاد کنم: (1)فرستادن کلید نقاش به طرف جدول نقاشی، که در نتیجه ستون سومی ایجاد می‌شود.
‏یا (2)فرستادن کلیدهای هر‏دو ‏ جدول با هم به جدول سوم که Artist for‏(پدیدآورنده)‏ نامیده می‌شود که مثال‌های این ‏دو ‏ به صورت مج‏زا نشان داده شده است. انتخاب کا‏ر‏ ا‏ ‏و موثر بین این دو گزینه، اغلب یک موضوع برای کلاس‌های AIS‏ است که خارج از محدوه بررسی من است.
‏کار اصلی تئوری‌ هنجارسازی یک رویکرد از پایین به بالا برای طراحی است. زیرا پایگاه داده‌ها‏ را‏ به وسیله تجزیه جدول‌های بزرگ به جدول‌ها‏ی‏ کوچک‌تر از طریق قوانین علت و معلولی ایجاد کرده است (1977Everest, weber‏). در مقابل رویکرد معنایی یا از بالا به پایین برای طراحی‏-‏ که ابتدا به وسیله chen‏ به طور کامل ارائه شد‏- ‏ با تجزیه و تحلیل واقعیت طراحی شده برای انواع گوناگونی از موضوعات (مثل افراد، اشیاء، فعالیت‌ها و مفاهیم) و سپس طراحی نموداری از موجودیت‌های مستقل شناسایی شده را همراه با اتصالات یا روابط نامبرده‌شان در قالب یک جدول ارائه می‌کند. (1979 Mc Carthy‏). یک طراح پایگاه داده‌های معنایی همیشه یک نمودار ارتباط موجودیت‌ها را همانطور که در شکل 2 نشان داده شده، قبل از طر‏احی گزینه‌های شکل 1 ارائه می‌کن‏د. این‏ نمودار در‏ زمینه‏ مدل‌سازی از بالا به پایین است، جایی‌که مدل REA‏ بزرگترین منافع تدریسش را فراهم می‌کند. که آن رویکرد‏بعدا‏ بحث می‌شود.
‏اجزاء مدل REA
‏الگو‏ی‏ اساسی REA

 

دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.