هزار فایل: دانلود نمونه سوالات استخدامی

دانلود فایل, مقاله, مقالات, آموزش, تحقیق, پروژه, پایان نامه,پروپوزال, مرجع, کتاب, منابع, پاورپوینت, ورد, اکسل, پی دی اف,نمونه سوالات استخدامی,خرید کتاب,جزوه آموزشی ,,استخدامی,سوالات استخدامی,پایان نامه,خرید سوال

هزار فایل: دانلود نمونه سوالات استخدامی

دانلود فایل, مقاله, مقالات, آموزش, تحقیق, پروژه, پایان نامه,پروپوزال, مرجع, کتاب, منابع, پاورپوینت, ورد, اکسل, پی دی اف,نمونه سوالات استخدامی,خرید کتاب,جزوه آموزشی ,,استخدامی,سوالات استخدامی,پایان نامه,خرید سوال

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد در 14 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات14
حجم611 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی صنایع

توضیحات کامل

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد در 14 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

فهرست مطالب

مقدمه

تغییرات شیمیایی در پی انجماد

هوا زدگی 

اثر انجماد بر میکروارگانیزم ها

فراورده های دامی

استفاده از سرما

منجمد کردن مواد غذایی

حفظ کیفیت مواد غذایی

 

بخشی از متن

مقدمه

منجمد کردن یکی از اسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میکروب ها در مواد غذایی نمی شود بلکه سبب کند شدن عمل میکرو ارگانیزم ها شده و با کند شدن تغییرات شیمیایی که بر کیفیت غذا تاثیر می گذارند.

تغییرات شیمیایی در پی انجماد 

در طی انجماد فعالیت انزیم های موجود در میوه ها کند می شود. در صورت غیر فعال شدن این انزیم ها رنگ و طعم و مواد مغذی موجود در میوه ها تغییر کرده یا از بین می رود.

فعالیت انزیم های موجود در سبزی ها با حرارت دادن در اب جوش یا بخار اب برای مدت کوتاه و سپس سریع سرد کردن ان بوسیله اب یخ متوقف می شود. تجربه نشان داده است برای فریزر کردن مواد غذایی در خانه حرارت دادن سبزی ها در اب جوش برای حفظ انها کاملا ضروری است.

ایا می توان غداهای منجمد را در جایخی یخچال نگهداری کرد

این کار امکان پذیر است به شرط اینکه شرایط یک فریزر واقعی در ان فراهم باشد یعنی درجه سرما صفر درجه فارنهایت(17- درجه سانتیگراد) یا کمتر باشد نه اینکه فقط غذا را منجمد کند. کیفیت بهتر غذا در صفر درجه یا کمتر حفظ می شود.

هوا زدگی 

در صورتی که مواد غذایی به خوبی بسته بندی نشده باشند اب انها خشک شده یا کم می گردد. اگر چه چنین غذاهایی برای خوردن سالم هستند اما کیفیت انها پایین می اید. برای جلوگیری از هوازدگی باید هوای موجود در بسته بندی یا کیسه نایلونی را خارج نمود و در ان را محکم بست...


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

پاورپوینت آشنایی مسئولان دفاتر با اصول و مهارت های لازمه

پاورپوینت آشنایی مسئولان دفاتر با اصول و مهارت های لازمه

پاورپوینت آشنایی مسئولان دفاتر با اصول و مهارت های لازمه در 33 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات33
حجم311 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمدیریت

توضیحات کامل

پاورپوینت آشنایی مسئولان دفاتر با اصول و مهارت های لازمه در 33 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

فهرست مطالب

کلیات سازمان و مدیریت

هدف و وظایف اداره امور دفتری 

روابط اداری

سیستم گردش نامه های اداری و نقش مسؤول دفتر 

بایگانی

فراگرد تلفنی- نقش و وظایف مسؤول دفتر

عملیات اداری مسؤول دفتر

مدیریت و برنامه ریزی استفاده از تلفن

جلسه 

چند نکته مهم

مختصری از آیین نگارش

 

بخشی از متن

تعریف سازمان

و افراد که برای رسیدن به هدفی مشترک با ضوابط و ارتباطهای مشخص با هم همکاری می نمایند.

انواع سازمان از نظر نوع ساختار

سازمان مکانیکی 

(دارای ساختار تشکیلاتی و فرایندی به نسبت ثابت که در اثر برنامه ها و محیط ثابت پدید می آید.)

سازمان ارگانیکی

(دارای فرایندهای کاری پیچیده و متنوع که در اثر برنامه ها و محیط های متنوع و پویا پدید می آید.)

انواع واحدهای سازمانی ازنظر وظایف اساسی

واحدهای صف

(مسؤول اجرای عملیات مربوط به انجام هدف های اصلی سازمان)

واحدهای ستادی

(مسؤول اجرای طرح و برنامه ،ارایه مشورت و پشتیبانی وکمک به واحدهای صف)...


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

پاورپوینت اصول مدیریت آموزشی

پاورپوینت اصول مدیریت آموزشی

پاورپوینت اصول مدیریت آموزشی در 279 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات279
حجم3329 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمدیریت

توضیحات کامل

پاورپوینت اصول مدیریت آموزشی در 279 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

فهرست مطالب

بخش اول

فصل اول: عوامل اصلی آموزش و پرورش در جوامع ابتدائی

فصل دوم: زمینه فرهنگی-اجتماعی مدیریت نظام آموزشی

فصل سوم: تمرکز و عدم تمرکز در مدیریت آموزش و پرورش 

فصل چهارم: ویژگیهای بی همتای مدیریت آموزشی 

بخش دوم

فصل پنجم: جایگاه نظریه در مدیریت آموزشی

فصل ششم: نظریه و اجزای آن 

فصل هفتم: مکتب ها و نظریه های سازمان و مدیریت 

فصل هشتم: نظریه بروکراسی  ماکس وبر 

فصل نهم: محتوی ، فراگرد ، توالی

فصل دهم: خصوصیات سیستم 

فصل یازدهم: نظریه سیستم اجتماعی

فصل دوازدهم: رفتار سازمانی

 

بخشی از متن

« طرح درس »

1- آزمون مقدماتی ( سنجش آغازین )

2- پیش آزمون از ( پیشدانسته های درس )

3- ارائه اهداف کلی و رفتاری درس

4- توضیحات روی اسلایدها

5- پرسش و پاسخ

6- توضیحات تکمیلی

7- آزمون تکوینی از مطالب بحث شده

8- مقایسه پیش آزمون و آزمون تکوینی

9- ارزیابی پایانی بخش اول

10- شروع بخش دوم مطابق سرفصل و اهداف تعیین شده.

هدف کلی:

زمینه سازی برای شناخت علمی مدیریت و رهبری در آموزش و پرورش و تفکر درباره مسائل آن


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر در 37 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات37
حجم56 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی صنایع

توضیحات کامل

پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر در 37 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

فهرست مطالب

تعریف

جستجو و اندازه گیری بیکرمات دوپتاس

معرفهای لازم برای آزمایش

دقت آزمایش

معرفهای لازم برای آزمایش

طرز عمل

نتیجه گیری

جستجوی فرمل

اصول آزمایش

طرز عمل

دقت آزمایش

جستجوی آب اکسیژنه

جستجوی اسیدبوریک(وبوراتها)

جستجوی هیپوکلریت ها

 

بخشی از متن

عوامل نگهدارنده گاهی برای نگهداری شیر و جلوگیری از فساد و زمانی برای تبدیل شیر فاسد و خراب به شیری که دارای ظاهر معمولی باشد, اضافه میگردند.حالت اول طبیعی بوده و حالت دوم تقلب محسوب می شود.

جستجو و اندازه گیری بیکرمات دوپتاس:

بیکرمات دوپتاس معمولاً برای نگهداری نمونه های شیر اضافه می گردد, بدین جهت اینگونه شیرها زرد رنگ میباشند. برای تشخیص بیکرمات دوپتاس در شیر میتوان از نیترات نقره استفاده نمود که با آن رسوب کرمات نقره قرمز نارنجی میدهد.

معرفهای لازم برای آزمایش:

-محلول 1 درصد نیترات نقره

طرز عمل: در یک لوله آزمایش تقریباً یک میلی لیتر از شیر مشکوک و 3 تا 5 میلی لیتراز یک محلول یک درصد نیترات نقرهوارد مینماییم چنانچه رنگ زرد شیر مربوط بوجود بی کرمات دوپتاس باشد, تبدیل به قرمز نارنجی میشود. برای تشخیص بهتر رنگ میتوان از یک لوله آزمایش حاوی شیر معمولی بعنوان شاهد استفاده نمود.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

پاورپوینت بهبود مستمر فرآیندها در سازمان (عارضه یابی و بهره وری)

پاورپوینت بهبود مستمر فرآیندها در سازمان (عارضه یابی و بهره وری)

پاورپوینت بهبود مستمر فرآیندها در سازمان (عارضه یابی و بهره وری) در 163 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات163
حجم4738 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمدیریت

توضیحات کامل

پاورپوینت بهبود مستمر فرآیندها در سازمان (عارضه یابی و بهره وری) در 163 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

فهرست مطالب

تعریف و شناخت فرآیندها

دسته بندی فرآیندها

فرآیندهای مشتری مدار

تعریف اثربخشی و کارایی

مدل FOCUS PDCA

مدل SAMIE

 

بخشی از متن

تعاریف و مفاهیم

مجموعه‌ای از فعالیت‌های مرتبط به هم یا متعامل که ورودیها را به خروجیها تبدیل می‌کند. 

مجموعه‌ ورودی های یک فرآیند عمومأ خروجیهای سایر فرآیندها هستند.  

فرآیندها در سازمان عمومأ برنامه‌ریزی می‌شوند و تحت شرایط کنترل شده به اجرا در‌می‌آیند تا ارزش‌افزوده ایجاد شود.

یک فعالیـت که با  استفاده از منابـع و بصـورت هدایت شده در جهت کسب توانایی برای تبدیل داده ها به  ستانده‌ها عمل می‌کند را می‌توان به عنوان یک فرایند در نظر گرفت.

مجموعه‌ای از فعالیتهای مرتبط به هم یا متعامل که دروندادها را به بروندادها تبدیل می‌کند.

دروندادهای یک فرایند عموماً بروندادهای سایرفرایندها هستند. 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود