ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
این درس به مهارت های اقتصادی که در برنامه های گذشته مغفول واقع شده بود، توجه و تأکید دارد. درنظر گرفتن بودجه، انتخاب با توجه به شرایط، پس انداز و صرفه جویی از جمله این مهارت ها است.
به منظور نهادینه شدن این مهارت ها و همچنین درونی شدن ارزش هایی چون شکرگزاری پس از خوردن غذا، پرهیز از اسراف و … باید هماهنگی کامل تربیتی میان خانه و مدرسه وجود داشته باشد.
اهداف و انتظارات این درس عبارتند از:
- درباره راه های مصرف درست اظهارنظر و این راه ها را بیان کنند.
- در زندگی واقعی از اسراف پرهیز و به صرفه جویی و قناعت تمایل داشته باشند.
- به پس انداز عادت کنند و بودجه خانواده را برای خرید وسایل موردنیاز خود درنظر بگیرند.
- پس از غذاخوردن، خدا را شکر کنند و نسبت به منابع به عنوان نعمت های خداوند بنگرند.
در این قسمت طرح درس و روش تدریس درس مذکور در قالب یک فایل 7 صفحه ای آورده شده است. این فایل در قالب ورد تهیه و تنظیم شده و امکان ویرایش آن وجود دارد.