هزار فایل: دانلود نمونه سوالات استخدامی

دانلود فایل, مقاله, مقالات, آموزش, تحقیق, پروژه, پایان نامه,پروپوزال, مرجع, کتاب, منابع, پاورپوینت, ورد, اکسل, پی دی اف,نمونه سوالات استخدامی,خرید کتاب,جزوه آموزشی ,,استخدامی,سوالات استخدامی,پایان نامه,خرید سوال

هزار فایل: دانلود نمونه سوالات استخدامی

دانلود فایل, مقاله, مقالات, آموزش, تحقیق, پروژه, پایان نامه,پروپوزال, مرجع, کتاب, منابع, پاورپوینت, ورد, اکسل, پی دی اف,نمونه سوالات استخدامی,خرید کتاب,جزوه آموزشی ,,استخدامی,سوالات استخدامی,پایان نامه,خرید سوال

تحقیق انقلاب اسلامی 16 ص

تحقیق انقلاب اسلامی 16 ص

تحقیق-انقلاب-اسلامی-16-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 16 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

1
‏انقلاب اسلامی
‏انقلابی در سال ۱۳۵۷ خورشیدی در ایران با شرکت اکثریت مردم، احزاب و روشنفکران ‏ایران‏ انجام پذیرفت. این انقلاب ‏نظام پادشاهی‏ ایران را سرنگون، و پیش‌زمینه‏ٔ‏ روی کار آمدن نظام ‏جمهوری اسلامی‏ به رهبری ‏روح‌الله خمینی‏ در ایران را فراهم کرد. تفکرات و شخصیتهای اسلامی در این انقلاب حضور برجسته ای داشتند. ‏روح‌الله خمینی‏ این انقلاب را ‏انقلاب اسلامی‏ خواند. ‏[۱]‏ این انقلاب با نام ‏انقلاب ۱۳۵۷‏ نیز شناخته میشود.بازه اصلی انقلاب از ‏۲۹ بهمن‏ ‏۱۳۵۶‏ با اولین ‏راهپیمایی‏ عظیم مردم ‏تبریز‏ شروع می‌شود و تا قیام مردم تهران در ‏۲۲ بهمن‏ سال ‏۱۳۵۷‏ به طول مى کشد. پس از آن با تصویب ‏قانون اساسی‏ جدید ‏سید روح الله خمینی‏ به پرنفوذترین رهبر کشور تبدیل می‌شود.‏[‏نیازمند منبع‏]‏ در این میان، پس از آن‌که تظاهرات و اعتصابات مردم کشور را فلج کرده بود، ‏محمدرضا پهلوی‏ به اجبار کشور را ترک کرد (دی ۱۳۵۷) و پس از اعلام بی‌طرفی نظامیان نسبت به درگیری‌های خیابانی، سید روح‌الله خمینی به ایران بازگ‌شت. قیام مردم تهران در ‏۲۲ بهمن‏ سال ‏۱۳۵۷‏ آخرین ضربه‌ای بود که سلسله‏ٔ‏ پهلوی را متلاشی کرد.در رفراندوم دوازده فروردین ۱۳۵۷ زمانی که ایرانیان با اکثریتی قاطع (‏٪‏۹۸‏٫‏۲) در قالب یک همه‌پرسی ملی نظام سلطنتى را نفى و با نوع حکومت جمهوری اسلامی (به عنوان نظام حکومتی آینده) موافقت کردند، پادشاهی ایران رسماً به جمهوری اسلامی ایران تبدیل شد.سلطنت پهلوى معتقد به حفظ رژیم با کمک ارتش و سرویس‌های امنیتی بود؛ انقلاب حکومت سلطنتی را برانداخت و حکومتی دینى برپایه‏ٔ‏ تفسیر خاصی از شیعه به نام ‏ولی فقیه‏ جایگزین نظام قبلى گردید.
2
‏پیشینه و علل
‏انقلاب ۱۳۵۷ ایران بعد از تجربه ‏نهضت مشروطه‏ و ‏کودتای ۲۸ مرداد‏ و به دنبال حوادث ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ به وقوع پیوست.
‏۲۸ مرداد ۱۳۳۲
‏کودتای ۲۸ مرداد و تانک سواری مخالفان ‏محمد مصدق
‏نوشتار اصلی: ‏کودتای ۲۸ مرداد
‏بریتانیا‏ پس از کوتاه شدن دست خود از ‏صنعت نفت ایران‏، منابع بسیاری را در منطقه و خصوصاً ‏ایران‏ از دست داده بود، با قطع امید از رسیدن به توافق، وارد مطالعه طرح یک کودتای نظامی شد.
‏۱۶ آذر ۱۳۳۲
‏از مهم‌ترین حرکت‌های ‏سیاسی‏ و دانشجویی در تاریخ ایران، اعتراض دانشجویان در ‏۱۶ آذر‏ ‏۱۳۳۲‏ به ورود معاون رئیس جمهور آمریکا، ‏ریچارد نیکسون‏، به خاک ایران پس از کودتای ۲۸ مرداد بود. دانشجویان دانشکده‌های ‏فنی‏، ‏حقوق و علوم سیاسی‏، ‏علوم‌‏، ‏دندانپزشکی‏، ‏پزشکی‏ و ‏داروسازی‏ در دانشکده‌های خود تظاهراتی علیه رژیم کودتا برپا کردند. روز ‏۱۵ آذر‏ تظاهرات به خارج از دانشگاه کشیده شد و مأموران در زد و خورد با دانشجویان، شماری را مجروح و گروهی را دستگیر و زندانی کردند. این درگیری‌ها منجر به ‏مرگ‏ سه تن از دانشجویان به دست مأموران حکومت ‏پهلوی‏ شد.
‏۲
3
‏ فروردین ۱۳۴۲
‏حمله به ‏مدرسه فیضیه قم‏ در روز ‏۲ فروردین‏ ‏۱۳۴۲ شمسی‏ مطابق با روز درگذشت ‏جعفر صادق‏ (از امامان شیعه) روی داد. پس از این که نظام سلطنتی ‏پهلوی‏ لایحه‏ٔ‏ ‏انجمن‌های ایالتی و ولایتی‏ و نیز ‏لوایح شش‌گانه‏ و ‏انقلاب سفید‏ (شاه و ملت) را مطرح کرد، برخی روحانیون و در رأس آن‌ها آیت‌الله خمینی نسبت به برخی موارد آن هم‌چون حقّ رای دادن زنان که شاه به زنان ایرانی اعطا کرده بود، اعتراض کردند. سید روح‌الله خمینی ‏نوروز‏ سال ۴۲ را ‏عزای عمومی‏ اعلام کرد.
‏۱۵ خرداد۱۳۴۲
‏در سحرگاه ۱۵ خرداد ۱۳۴۲، ‏ماموران امنیتی‏ به خانه سید روح‌الله خمینی در قم حمله کردند و او را که روز پیش از آن در روز عاشورا در مدرسه فیضیه قم، سخنانی بر ضد حکومت گفته‌بود، دستگیر و به زندانی در تهران منتقل کردند. چند ساعت بعد از حادثه گروهی از طرفداران وی در قم به خیابان های تهران و قم ریختند و دست به تظاهرات زدند. در این روز تعدادی از تظاهرکنندگان کشته شدند.
‏۴ آبان ۱۳۴۳
‏سید روح‌الله خمینی در این روز بر ضد تصویب لایحه ‏کاپیتولاسیون‏ در ‏مجلس شورای ملی‏ در شهر ‏قم‏ به سخنرانی پرداخت، وی در این سخنرانی سعی کرد ضمن تبیین نظرات خود در مورد لایحه مذبور خطر آن برای مردم و استقلال و تمامیت ارضی کشور را گوشزد کند.در طی این سخنرانی وی بارها به آمریکا و شخص شاه حمله لفظی کرد.
‏۱۳ آبان ۱۳۴۳
4
‏در پی سخنرانی آیت‌الله خمینی در روز ۴ آبان بر ضدّ تصویب لایحه کاپیتولاسیون، حکومت وقت تصمیم به تبعید وی به ‏ترکیه‏ گرفت، در روز ۱۳ آبان ۱۳۴۳ ماموران ‏ساواک‏ (سازمان امنیت و اطلاعات کشور) آیت‌الله خمینی را در قم دستگیر و با هواپیمای نظامی به ترکیه تبعید کردند.
‏۲۰ مهر ۱۳۵۰
‏جشن‌های ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی ایران‏ در ‏تخت جمشید‏ و با حضور سران و سفرای بسیار از کشورها در ۲۰ مهر ۱۳۵۰ آغاز شد.به عقیده بسیاری از ناظران هدف محمدرضا شاه پهلوی از برگزاری این جشن‌ها، یادآوری قدرت و ابهّت باستانی ایران، به‌رخ‌کشیدن ثبات، امنیت و قدرت فعلی (خصوصاً برای همسایگان ‏عرب‏) و همچنین تاریخ پربار ایران بود.
‏۱۱
‏ اسفند ۱۳۵۳
‏در ۱۱ اسفند ۱۳۵۳ محمدرضا پهلوی دستور تشکیل حزب سراسری و ‏واحد رستاخیز‏ را اعلام کرد، این نخستین بار در تاریخ نوین سیاسی ایران بود که این کشور به روش ‏تک‌حزبی‏ اداره می‌شد.
‏۲۵ اسفند ۱۳۵۴
‏در آخرین روزهای سال ۱۳۵۴ دو ‏مجلس سنا‏ و ملّی طرح تغییر تاریخ هجری به ‏شاهنشاهی‏ را مطرح و تصویب کردند، این امر ظاهراً در راستای ‏سکولاریزه‌کردن‏ حکومت برداشته می‌شد؛ ولی عملاً آتش خشم مخالفین را برافروخت و مخالفت‌هایی را نیز برانگیخت.
‏وقایع سال ۱۳۵۷

 

دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد