لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 24 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
1
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین
موضوع تحقیق : چغندر قند
2
بسمهتعالی
فهرست
3
عنوان تحقیق 1: ویژگیهای ملاس چغندر قند و نیشکروآزمون مربوط به آن
-هدف
-تعریف
-ویژگیها
-شرایط حمل نشانهگذاری
-نمونهبرداری
-روشهای آزمون
-شرایط نگهداری
- دامنه ی کاربرد
-عوامل ناپذیرفتنی
-بسته بندی و نشانه گذاری
عنوان تحقیق 2 : سولفات آلومنیوم با 18 ملکول آب بعنوان محلول زلال کننده جایگزین سواستات سرب
عنوان تحقیق 3 : تعیین فاکتور قلیایی و رابطه آن با درصد استحصال شک
عنوان تحقیق 4 : تعداد و مقدار وزنی نمونه چغندرقند جهت ارزشیابی کمی و کیفی آن در ایستگاههای عیار سنجی
5
عنوان تحقیق 5 : استفاده از پلیمرهای جاذب الرطوبه در حفظ رطوبت و مواد غذائی نشا گلدانی چغندرقند
عنوان تحقیق 6 : بررسی و مقایسه عملکرد عیار سنجیهای موجود در کارخانه های قند استان آذربایجان غربی
عنوان تحقیق 7 : فرایند میکروفیلتراسیون و شاخص های تصفیه در صنعت قند
پیشگفتار
استاندارد ملاس چغندر و نیشکر: ویژگیها که نخستین بار در سال 1346 تهیه گردید براساس پیشنهادهای رسیده و بررسی و تایید کمیسیون فنی خوراک دام و طیور برای اولین بار مورد تجدیدنظر قرار گرفت و در هفتاد و هشتمین جلسه کمیته ملی استاندارد فرآوردههای کشاورزی و غذایی مورخ 67/12/21 تصویب شد , اینک به استناد ماده یک قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349 به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر گردید .
برای حفظ همگامی و همآهنگی با پیشرفتهای ملی و جهانی در زمینه صنایع و علوم , استانداردهای ایران در مواقع لزوم مورد تجدیدنظر قرار خواهند گرفت و هرگونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استاندار