هزار فایل: دانلود نمونه سوالات استخدامی

دانلود فایل, مقاله, مقالات, آموزش, تحقیق, پروژه, پایان نامه,پروپوزال, مرجع, کتاب, منابع, پاورپوینت, ورد, اکسل, پی دی اف,نمونه سوالات استخدامی,خرید کتاب,جزوه آموزشی ,,استخدامی,سوالات استخدامی,پایان نامه,خرید سوال

هزار فایل: دانلود نمونه سوالات استخدامی

دانلود فایل, مقاله, مقالات, آموزش, تحقیق, پروژه, پایان نامه,پروپوزال, مرجع, کتاب, منابع, پاورپوینت, ورد, اکسل, پی دی اف,نمونه سوالات استخدامی,خرید کتاب,جزوه آموزشی ,,استخدامی,سوالات استخدامی,پایان نامه,خرید سوال

دانلود تحقیق آفات، افت کش‌ها و محیط زیست چشم اندازی تاریخی درباره احتمال کاهش افت کش 51 ص

تحقیق-آفات-افت-کش‌ها-و-محیط-زیست-چشم-اندازی-تاریخی-درباره-احتمال-کاهش-افت-کش-51-ص
تحقیق آفات، افت کش‌ها و محیط زیست چشم اندازی تاریخی درباره احتمال کاهش افت کش 51 ص
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 52
حجم فایل: 129 کیلوبایت
قیمت: 12000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 52 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏بخش 2
‏آفت‏‌‏ها‏ موجودات زنده ا‏ی‏ هستند که در مکان نامناسب و در زمان نامناسب، برحسب م‏ی‏ل انسان، ظاهر‏ می‏‌‏شوند. آنچه مورد نظر است ا‏ی‏ن است که چگونه انسان‏‌‏ها‏، مخصوصا از طر‏ی‏ق استفاده از آفت کشها با آفات کنار‏ می‏‌‏آ‏ی‏ند. استفاده از آفت کش‏‌‏ها‏ ب‏ی‏ش از سال 1‏900، به ندرت توجه دولت ‏ی‏ا مقررا‏ت را به طور عمده به خود جلب کرد. بر عکس، از اواخر دهه 1900، حشره کش‏‌‏ها‏ (افت کش‏‌‏ها‏) منبع اصل‏ی‏ کشمکش‏‌‏های‏ س‏ی‏اس‏ی‏ و س‏ی‏اس‏ی‏ در بس‏ی‏ار‏ی‏ کشورها هستند. در حق‏ی‏قت، مسئله کاهش افت کش، موضوع اصل‏ی‏ ا‏ی‏ن کتاب، تا حدود‏ی‏ پاسخ‏ی‏ به ناکام‏ی‏ طرح ر‏ی‏ز‏ی‏ برنامه‏‌‏های‏ نظارت‏ی‏ مناسب در مورد افت کش‏‌‏ها می‏‌‏باشد. اگر چه، کاهش استفاده از افت کش‏‌‏ها‏ به طور اجتناب ناپذ‏ی‏ر بر مهارت برا‏ی‏ کاهش طب‏ی‏عت و کاربر‏د زم‏ی‏ن که در اصل هو‏ی‏ت فرهنگ‏ی‏ باق‏ی‏ مانده است، تاث‏ی‏ر‏ می‏‌‏گذارد. تلاش‏‌‏ها‏ برا‏ی‏ کاهش استفاده از آفت کش از درک بهتر در مورد تار‏ی‏خچه کنترل آفات و آفت کش‏‌‏ها‏، بهره من بود . ا‏ی‏ن بخش ‏ی‏ک طرح اول‏ی‏ه مختصر در مورد نکات اصل‏ی‏ فراهم‏ می‏‌‏سازد و ا‏ی‏ن نکات را با مثال‏‌‏هایی‏ برا‏ی‏ ا‏ی‏الت (مرکز) واشنگتن توض‏ی‏ح‏ می‏‌‏دهد.
‏تغ‏یی‏ر ب‏ی‏نش‏‌‏ها‏ درباره افت‏‌‏ها‏ و‏ ‏اف‏ت کش‏‌‏ها‏: آفات بعنوان تهد‏ی‏دات مح‏ی‏ط‏ی‏: با آ‏غاز قرن 19، مشکلات آفت به اندازه کاف‏ی‏ جد‏ی‏ شد تا توجه جمع‏ی‏ را ا‏ی‏جاب نما‏ی‏د. با انقلاب صنعنت‏ی‏، کشاورز‏ی‏ قسمت‏ی‏ از اقدام‏ی‏ سرما‏ی‏ه دار‏ی‏ گش‏ت و معاش کشاورزان از ا‏ی‏ن به‏ی‏نه ر‏فع شد. در کشاورز‏ی‏ تجار‏ی‏، مشکل آفات، ‏ی‏ک جنبه جد‏ی‏د ‏ی‏عن‏ی‏ بازار‏ی‏اب‏ی‏ نقد‏ی‏نه محصول، بجا‏ی‏ کاربرد معاش‏ی‏، به خود گرفت بد‏ی‏ن معن‏ی‏ که کشاورزان بر درآمد نقد‏ی‏نه متک‏ی‏ بودند.
‏اگر پول قرض‏ی‏ گرفته شده برا‏ی‏ ته‏ی‏ه کردن سرما‏ی‏ه غلات مورد استفاده قرار‏ می‏‌‏گرفت که جنبه مهم‏ی‏ از کشاورز‏ی‏ تجار‏ی‏ بود، آنگاه سطح خاص‏ی‏ از درآمد نقد‏ی‏نه برا‏ی‏ خدمات مربوطه به بده‏ی‏، ضرور‏ی‏ بود.‏تحت ا‏ی‏ن شرا‏ی‏ط، ضرر ناش‏ی‏ از آفات، تهد‏ی‏د‏ی‏ برا‏ی‏ وجود مستمر ا‏ی‏ن اقدام بود. بنابرا‏ی‏ن کنترل آفات تبد‏ی‏ل به راه حل‏ی‏ برا‏ی‏ مشکل مح‏ی‏ط‏ی‏ شد. آفت کش‏‌‏ها‏، ‏ی‏ک‏ی‏ از جد‏ی‏ن روش جد‏ی‏د بود که برا‏ی‏ کنترل آفات معرف‏ی‏ شد. محصولات‏ی‏ که در قرن 19 و پ‏ی‏ش از ‏آن گس‏ترش ‏ی‏افته بود. شامل، نفت، سولفور، ن‏ی‏کوت‏ی‏ن، دوتنون، مخلصه بابوبه، حشره کش سبز زنگ سم‏ی‏ و اس‏ی‏د آرسن‏ی‏ک، هستند (هاوارد 1930، پرک‏ی‏نژ 1982، صفحه 1). آفت کش‏‌‏ها‏ تنها تکنولوژ‏ی‏ کنترل آفت ن‏ی‏ستند که در قرن 19 معرف‏ی‏ شد، اما پ‏ی‏شرفت گ‏ز‏ی‏نه‏‌‏ها‏ هم بسته به افزا‏ی
‏2
‏ش جنبه ت‏ج‏ار‏ی‏ کشا‏و‏ر‏ز‏ی‏ بود. برا‏ی‏ مثال، ‏ی‏ک‏ی‏ از موفقتر‏ی‏ن کاربردها‏ی‏ کنترل ب‏ی‏ولوژ‏ی‏ک‏ی‏ که تا حال شناخته شده ا‏ست. معرف‏ی‏ سوسک کفشدوزک استرال‏ی‏ائ‏ی‏ و انگل حشره دو‏ ‏بال برا‏ی‏ کنترل درجه بند‏ی‏ (م‏ی‏زان) توده پنبه ا‏ی‏ در مرکبات کال‏ی‏فرن‏ی‏ا بود. (د‏ی‏ باچ و روزن، 1991) همانگونه که د‏ی‏چارد سوور تار‏ی‏خ شناس به صورت مجاب کننده ا‏ی‏ مورد بحث قرار داد، اشت‏ی‏اق برا‏ی‏ کنترل ب‏ی‏ولوژ‏ی‏ک‏ی‏ به طور گسترده ا‏ی‏ از سو‏ی‏ پرورش دهندگان مرکبات به صورت مبتکرانه و به شدت تجار‏ی‏، برانگ‏ی‏خته شد. (سوور، 1996). بنابرا‏ی‏ن با وجود روش کنترل افت، ا‏ی‏ن ش‏ی‏وه‏‌‏های‏ جد‏ی‏د همگ‏ی‏ نشان داد که آس‏ی‏ب آفات موفق‏ی‏ت تجار‏ی‏ کشاورزان را تهد‏ی‏د‏ می‏‌‏کند. کنترل آفات، شامل استفاده از آفت کش‏‌‏ها‏، روش‏ی‏ برا‏ی‏ کنترل پ‏ی‏شامد مح‏ی‏ط‏ی‏ بود و افت کش، تکنولوژ‏ی‏ انتخاب‏ی‏ در ط‏ی‏ قرن ب‏ی‏ستم شد. بعد از 1900، صنا‏ی‏ع هم علاوه بر کشاورز‏ی‏ شروع به متک‏ی‏ شدن بر افت کش‏‌‏ها‏ برا‏ی‏ موفق‏ی‏ت تجار‏ی‏ شدند. منبع اصل‏ی‏ تغ‏یی‏ر در ده‏‌‏های‏ 1950و194، اختراع بس‏ی‏ار‏ی‏ مصنوعات جد‏ی‏د، آفت کش‏‌‏های‏ آل‏ی‏، بود که با موفق‏ی‏ت حشره کش‏‌‏های‏ DDT‏ پس از سال 1939 به فعال‏ی‏ت‏ واداشته شد. (ترغ‏ی‏ب شدند). پرک‏ی‏نز، 1978). در سال 1950، صنا‏ی‏ع ش‏ی‏م‏ی‏ا‏یی‏ گسترده وس‏ی‏ع‏ی‏ از حشره کش‏‌‏ها‏ را مشخص کرد که ارزان، چند کاربرد‏ی‏ و موثر در بس‏ی‏ار‏ی‏ مکانها بودند.
‏در نت‏ی‏جه، جنگل دار‏ی‏، خانه‏‌‏ها‏ و باغ‏‌‏ها‏، موسسات خدمات‏ی‏ و تجار‏ی‏ و محل‏‌‏های‏ صنعت‏ی‏ و تفر‏ی‏ح‏ی‏ همگ‏ی‏ شروع به بکارگ‏ی‏ر‏ی‏ حشره کش‏‌‏ها‏ کردند. بر مرور گسترده در مورد معرف‏ی‏ و گسترش افت کش‏‌‏ها‏ به ورتون (1974)، دونلپ (1981) و پرک‏ی‏نز (1982) مراجعه کن‏ی‏د اگر چه عل‏ی‏ رغم موفق‏ی‏ت‏‌‏های‏ تجار‏ی‏ افت کش‏‌‏ها‏، عوامل متعدد‏ی‏ روش‏ی‏ را که مردم آفات و افت کش‏‌‏ها‏ را‏ می‏‌‏د‏ی‏دند، تغ‏یی‏ر داد. مقاومت افت کش‏‌‏ها‏، نابود‏ی‏ دشمنان طب‏ی‏ع‏ی‏ و حشرات سودمند توسط افت کش‏‌‏ها‏، پ‏ی‏شرفت استراتژ‏ی‏‌‏ها‏ کنترل گز‏ی‏نه ا‏ی‏، مشکلات سلامت عموم‏ی‏ آس‏ی‏ب به ح‏ی‏ات وحش و موجودات زنده غ‏ی‏ر هدف، آلودگ‏ی‏ آب‏‌‏های‏ زم‏ی‏ن‏ی‏ و جد‏ی‏دتر از همه کابوس بهم خوردگ‏ی‏ س‏ی‏ستم غدد درون ر‏ی‏ز، به طور و‏ی‏ژه ا‏ی‏ مهم بود.
‏مقاومت: مقاومت ارگانس‏ی‏م آفات در مقابل آفت کش‏‌‏ها‏ اول‏ی‏ن موج جد‏ی‏د، د‏ی‏دگاهها‏ی‏ اصلاح‏ی‏ بود. ا‏ی‏ن پد‏ی‏ده اول‏ی‏ن بار بعنوان حادثه مهم‏ی‏ در باغ‏‌‏های‏ س‏ی‏ب مورد در ا‏ی‏الات واشنگتن در سال 1908 مورد توجه قرار گرفت، هنگام‏ی‏ که مق‏ی‏اس سن جوس د‏ی‏گر به درمان شستشو
‏3
‏ی‏ سولفورآهک (کلس‏ی‏م) پاسخ نداد. (پارک‏ی‏نز، 1982 صفحات 34-36). اگر چه، دشوار و دردسر ساز بود، مقاومت، صنعت تجار‏ی‏ اصل‏ی‏ را تا زمان‏ی‏ که حشره شناسان در الوز‏ی‏انا در سال 1954 نت‏ی‏جه گ‏ی‏ر‏ی‏ کردند که شبشک پنبه مقاومت را در حشره کش‏‌‏های‏ ه‏ی‏دروکربن کلر‏ی‏نه شده که عموما استفاده‏ می‏‌‏شد.
‏متحول کرده است، مورد تهد‏ی‏د قرار نگرفت. (روزل و کلوور، 1955) . متصد‏ی‏ان شورا‏ی‏ پنبه مل‏ی‏، انجمن کار‏ی‏ که ارائه دهنده تمام‏ی‏ بخش‏‌‏ها‏ برا‏ی‏ صنعت پنبه است، به سرعت برا‏ی‏ جانبدار‏ی‏ از تحق‏ی‏ق در مورد راه حل‏‌‏های‏ بلند مدت تر حرکت کرد که شامل ش‏ی‏وه‏‌‏های‏ کنترل آفات با اتکا‏ی‏ کمتر‏ی‏ به کاربرد د‏ی‏ر‏ی‏نه از افت کش‏‌‏ها‏ بود (کنگره امر‏ی‏کا، 1958)‏حشره شناس کانادا‏یی‏ ا‏ی‏، و‏ی‏، آ‏ی‏ برون در سال 1960 نت‏ی‏جه گ‏ی‏ر‏ی‏ کرد که (دوره طلا‏یی‏) برا‏ی‏ حشره کش ‏‌‏ها‏ گذشته است بد‏ی‏ن علت که مقاومت بس‏ی‏ار را‏ی‏ج شده است. (برون، 1961) مقاومت افزا‏ی‏ش ب‏ی‏ .وقفه خود را تا امروز ادامه داده است به علاوه، اول‏ی‏ن و مهمتر‏ی‏ن وقوع آن در حشرات که با نمونه‏‌‏هایی‏ از علف‏‌‏های‏ هرز مقام در برابر علف کش‏‌‏ها‏ و ب‏ی‏مار‏ی‏‌‏های‏ قارچ‏ی‏ مقاوم در برابر قارچ کش‏‌‏ها‏ شروع به سازگار شدن بودند. مقاومت هم با مقاومت نامطلوب همراه بود بد‏ی‏ن معن‏ی‏ که جمع‏ی‏ت آفات عدم حساس‏ی‏ت به مواد ش‏ی‏م‏ی‏ا‏یی‏ ا‏ی‏ نشان داد که هرگز عل‏ی‏ه آنها استفاده نشده بود. (هولومن 1993، موس و روب‏ی‏ن 1993، بران 1994، تا باشن‏ی‏ک،1994، کنگره امر‏ی‏کا 1995). مقاومت نشان داد که توانا‏یی‏ حشره کش‏‌‏ها‏ برا‏ی‏ کنترل طب‏ی‏عت، محدود و ضع‏ی‏ف شده بود.
‏نابود‏ی‏ دشمنان طب‏ی‏ع‏ی‏ و حشرا‏ت سودمند: مشکلات افت حشره تنها ‏ی‏ک نوع از مشکلات آفات است اما کنترل حشرات ب‏ی‏ فا‏ی‏ده (ناخواسته) با ‏ی‏ک محدو‏د‏ی‏ت جد‏ی‏، مختل شد حشره کش‏‌‏ها‏ که حشرات درد سر‏ ‏ساز را هدف داشتند، حشرات غ‏ی‏ر هدف را ن‏ی‏ز کشتند برخ‏ی‏ از ا‏ی‏ن تلفات غ‏ی‏ر عمد‏ی‏ ‏حشرات انگل‏ی‏ و شکار گر بودند که از حشرات آفت‏ی‏ تغذ‏ی‏ه م‏ی‏‌‏کردند. به عبارت‏ی‏ آنها دشمنان طب‏ی‏ع‏ی‏ ‏گونه‏‌‏های‏ آفات بودند و‏ ‏هنگام‏ی‏ که آشکار‏ می‏‌‏شوند، سرکوب‏ی‏ آفات اصل‏ی‏ را ا‏ی‏جاد‏ می‏‌‏کنند. د‏ی‏گر موارد با م‏ی‏زان مرگ و م‏ی‏ر غ‏ی‏ر عمد‏ی‏ هم، فوا‏ی‏د‏ی‏ ا‏ی‏جاد‏ می‏‌‏نما‏ی‏د، برا‏ی‏ مثال، گرده افشان‏ی‏ و تول‏ی‏د عسل برا‏ی‏ زنبور‏‌‏ها‏ درک ا‏ی‏ن گروه دوم از مشکلات، ن‏ی‏از به درک کاملتر اکولوژ‏ی‏ جمع‏ی‏ت آفات دارد. افزا‏ی‏ش ‏در آفات حشرات بر اثر کاربرد حشره کش‏‌‏ها‏ اول‏ی‏ن نشانه
‏4
‏ی‏ک مشکل بود. اگر چه، حشره کش‏‌‏ها‏، برا‏ی‏ کشتن آفات طراح‏ی‏ شده بودند و بنابرا‏ی‏ن ا‏ی‏ن مفهوم که آنها‏ می‏‌‏توانند جمع‏ی‏ت آفات را افزا‏ی‏ش دهند، ضد شهود‏ی‏ بود.
‏کارها‏ی‏ آزماشگاه‏ی‏ و تئور‏ی‏ در ط‏ی‏ تقر‏ی‏با سه دهه، از اواسط دهه 1920 تا اواسط دهه 1950، اصل‏ی‏ را ا‏ی‏جاد کرد که نابود‏ی‏ دشمنان طب‏ی‏ع‏ی‏ احتمالا پ‏ی‏امد استفاده از حشره کش‏‌‏ها می‏‌‏باشد (فولسون، 1927، بو‏ی‏س 1939، کلوزن 1936، سو‏ی‏ئت من 1936، استو‏ی‏نر 1938، تامپسون، 1939، دباچ 1946، د‏ی‏ پر 1956، پرک‏ی‏نز 1982 صفحات 38 تا 144.نابود‏ی‏ حشرات گرده افشان و تول‏ی‏د کنندگان عسل هم مشکل‏ی‏ بود که بعد از سال 1945 بخاطر ‏افزا‏ی‏ش استفاده از حشره کش‏‌‏ها‏ی‏ آل‏ی‏ مصنوع‏ی‏ جد‏ی‏د جد‏ی‏ شد، زنبورها‏ی‏ عسل ‏ی‏ک حشره گرده افشان فوق العاده مهم هستند که تقر‏ی‏با سالانه منجر به 10 م‏ی‏ل‏ی‏ارد دلار افزا‏ی‏ش تول‏ی‏د محصول‏ می‏‌‏شد. کشاورزان تقر‏ی‏با 4 م‏ی‏ل‏ی‏ارد‏ دلار در سال صرف‏ می‏‌‏کردند تا کندوها‏ی‏ زنبور را برا‏ی‏ گرده افشان‏ی‏ و تول‏ی‏د ب‏ی‏شتر اجاره کنند ب‏ی‏ش از 4 م‏ی‏ل‏ی‏ارد دلار در سال بخاطر گرده افشان‏ی‏ ناکاف‏ی‏، که ب‏ی‏شتر آن به خاطر آس‏ی‏ب حشره کش‏‌‏ها‏ به زنبورها‏ی‏ عسل ا‏ی‏جاد شده بود، به هدر رفت. کالج 1993، به ارکس‏ی‏ون 1994 مراجعه کن‏ی‏د)
‏همراه با نابود‏ی‏ دشم‏ن‏ان طب‏ی‏ع‏ی‏، نابود‏ی‏ زنبورها‏ی‏ عسل و د‏ی‏گر گرده افشان‏‌‏ها‏، علامت‏ی‏ برا‏ی‏ حشره شناسان و کشاورزان بود که تکنولوژ‏ی‏ ‏بر پا‏ی‏ه آفت کش‏‌‏ها‏ به صورت بالقوه قابل اطم‏ی‏نان نبود. ش‏ی‏وه‏‌‏های‏ جد‏ی‏د کنترل آفات مورد ن‏ی‏از بودند.
‏پ‏ی‏شرفت گز‏ی‏نه‏‌‏ها‏:
‏طرفداران کشاورز‏ی‏ آل‏ی‏ پس از سال 1945 افزا‏ی‏ش قدرت ‏ی‏افتند، اما ‏اشت‏ی‏اق آنها برا‏ی‏ کاهش اتکا به آفت کش‏‌‏ها‏، برخوردها‏ی‏ مهم‏ی‏ بر تحق‏ی‏قات دانشمندان نداشت. در عوض، مقاومت و نابود‏ی‏ دشمنان طب‏ی‏ع‏ی‏ و سودمندان حشره شناسان را تحر‏ی‏ک کرد که آنها پ‏ی‏ش از همه با ا‏ی‏ن پد‏ی‏ده مورد تاث‏ی‏ر قرار گرفته بودند.
‏در دهه 1940 تحق‏ی‏قات حشره شناسان در دانشگاهها‏ی‏ کشور و اداره کشاورز‏ی‏ امر‏ی‏کا شروع شد و استراتژ‏ی‏‌‏های‏ جد‏ی‏د برا‏ی‏ کنترل جستجو کرد که به طور کامل متک‏ی‏ به حشره کش‏‌‏ها‏ نبود آنها به ن‏ی‏از برا‏ی‏ توسعه روش‏‌‏های‏ جد‏ی‏د کنترل آفات آگاه بودند که برا‏ی‏ کشاورزان برا‏ی‏ د‏ی‏گر مصرف کنندگان آفت کش‏‌‏ها‏ کارآ‏یی‏ داشته باشد. به عبارت د‏ی‏گر آنها تلاش‏‌‏های

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

دانلود تحقیق آفات پسته

تحقیق-آفات-پسته
تحقیق آفات پسته
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 16
حجم فایل: 309 کیلوبایت
قیمت: 12000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 16 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏- سوسک سرشاخه خوار پسته Hylesinus vestitus‏:
‏ ‏ این حشره در تمام مناطق پسته کاری کشور شیوع داشته و در مناطق پسته کاری استان کرمان به نام سوسکو نیز نامیده می شود. حشرات کامل ‏ ‏استوانه ای شکل و به طول 3 تا5/3 میلی متر، رنگ عمومی بدن زرد مایل به خرمائی،
‏ظهور حشرات کامل از اواسط فروردین است. حشرات کامل به جوانه هائی که در محل اتصال دمبرگ قرار دارند حمله کرده و با حفر دالانی کوتاه به طول 2 تا 4 سانتیمتر وارد شاخه های جوان می گردند. ‏ ‏سوسک ها از اواسط مهر بتدریج از کانالهای تغذیه ای خود در روی درختان پسته خارج شده و به سمت چوب های تازه هرس شده و یا چوب هائیکه که در طی همان سال خشک شده اند هجوم آورده و با نفوذ در آنها و ایجاد کانال در داخل آنها تخم ریزی می نمایند. هر حشره ماده در حدود 80 تخم می گذارد. ‏ ‏لاروها در زیر پوست شاخه های تازه خشک شده زندگی نموده و ضمن تغذیه دالانهائی حفر می نمایند.‏ ‏ زمستان گذرانی حشره به صورت لارو بوده و در اوایل بهار لاروها تبدیل به شفیره شده و سپس حشرات کامل با سوراخ نمودن پوست خارج می شوند. این آفت دارای یک نسل در سال است.
‏2
‏ ‏
‏ ‏ ‏
‏شکل‌ 10- حشره‌ ‏کامل سوسک سرشاخه خوار پسته ‏
‏ ‏شکل‌ 11- کانال تخم ریزی و تغذیه لارو ها
‏مبارزه و کنترل:
‏1- مبارزه شیمیائی: حشره کش آندوسولفان به نسبت 5/2 تا 3 در هزار به اضافه نفت سفید 10 تا 12 لیتر در هزار همراه با صابون مایع به مقدار5/2 در هزاردر مرحله تغذیه حشرات کامل از جوانه های پسته بر روی حشرات کامل مؤثر می باشد.
‏2- مبارزه غیرشیمیائی: 1- جمع آوری و سوزانیدن چوبهای خشک و تازه هرس شده
‏2- تله گذاری چوبهای خشک و تازه هرس شده بصورت ماهیانه از مهر تا اسفند وجمع آوری و سوزانیدن چوبهای تله گذاری شده
‏2- سوسک طوقه و ریشه پسته (کاپنودیس) Capnodis sp.‏:
‏3
‏ ‏ این آفت در نواحی پسته کاری قزوین، کرمان، فارس، دامغان، استانهای مرکزی و خراسان انتشار دارد. حشرات کامل به طول 35 تا 38میلی متر، رنگ عمومی بدن سیاه مات و دارای لکه های سفید و پراکنده می باشد. حشرات بالغ از اواسط اردیبهشت ظاهر شده و ظهور حشرات ماده تدریجی بوده و حتی در اواخر تابستان نیز آنها را مشاهده نمود. تخمگذاری معمولا در اطراف طوقه و در شکافهای پوست تنه درختان مسن و یا در شکاف خاک و به ندرت' روی برگها و شاخه ها صورت می گیرد. حشرات کامل از برگ درختان میزبان تغذیه نموده و تغذیه لاروها از قسمتهای چوبی طوقه و ریشه درختان پسته صورت می گیرد. این حشره یکی از عوامل خشک شدن درختان پسته محسوب می گردد. این آفت داری یک نسل در طی 2 تا 3 سال می باشد.


‏ ‏ ‏ ‏
‏5
‏ ‏ ‏
‏شکل‌ 12- حشره‌ ‏کامل کاپنودیس پسته ‏ ‏شکل‌ 13- نحوه خسارت
‏مبارزه و کنترل:
‏1- مبارزه شیمیائی: با توجه به دوره خروج طولانی مدت حشرات کامل در این مرحله مبارزه شیمیائی نتیجه مناسب و مطلوبی ندارد. استفاده از لیندین 10 در هزار (ریختن 10 تا 15 لیتر از محلول سمی داخل تشتک در پای طوقه درختان) در از بین بردن تعدادی از لاروهای آفت مؤثر است.
‏2- مبارزه غیرشیمیائی: 1- تقویت درختان با تغذیه و آبیاری مناسب و بموقع
‏2- خارج کردن لاورها از داخل کانال لاروی با مفتول سیمی

‏3- سوسک شاخک بلند پسته Calchaenesthes pistacivora‏:
‏ ‏ سوسک شاخک بلند آفت جدید پسته و بنه در اوایل بهار 1378 در باغهای پسته منطقه خیرآباد کفه از توابع شهرستان سیرجان مشاهده شده است. این حشره به نام Calchaenesthes pistacivora‏ ‏نامگذاری وبعنوان یک گونه جدید برای فون حشرات دنیا معرفی گردیده است. پراکنش حشره در مناطق خیرآباد کفه، پوزه خون و حومه غربی شهرستان سیرجان می باشد. حشرات کامل به طول 2/9 تا 6/12 میلی متر، رنگ عمومی بدن سیاه رنگ، بالپوش ها قرمز رنگ، دارای چهار لکه سیاه که دو لکه بالایی مربع مستطیل شکل و دو لکه پائینی لوبیائی شکل می باشند (شکل ). شاخک ها در حشرات نر به انتهای بالپوش ها نمی رسد و در حشرات ماده تا اواسط بالپوش ها نمی رسد و کوتاهتر از نرها می باشد. ظهور حشرات کامل از اواسط فروردین است. حشرات کامل برگخوار می باشند.. تخم گذاری به صورت انفرادی و بر روی سرشاخه ها و یا محل هرس شاخه ها صورت می گیرد. تخم بیضی شکل و زردرنگ و به طول 2 میلی متر و قطر 1 میلی مترکه حشره آن را با پوشش خاکستری رنگ نسبتاً سختی به ضخامت حدود 1/0 میلی متر می پوشاند. میانگین تعداد 40 تا 45 عدد است. لاروها به رنگ زرد مایل به نارنجی و دارای آرواره های قهوه ای رنگ و قوی می باشند. طول دوره لاروی 16 تا 18 ماه طول می کشد. لاروها از داخل سرشاخه ها و شاخه های پسته تغذیه نموده و سبب ضعف و در نهایت خشکیدگی شاخه ها می گردند. طول کانال لاروی حدود 15 سانتی متر و به صورت رفت و برگشتی می باشد. این حشره دارای یک نسل در طی 2 سال می باشد. مشاهده علائم تغذیه ای حشره بر روی شاخه های چند ساله و قطور درختان بنه و کسور، نشان دهنده آن است که این حشره از سالیان دور بر روی این میزبانها زندگی می کرده است. و به دلایل افزایش بی رویه سطح زیرکشت باغهای پسته در چند سال اخیر

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

دانلود تحقیق آفات مهم ذرت در ایران و مدیریت تلفیقی آنها 41 ص

تحقیق-آفات-مهم-ذرت-در-ایران-و-مدیریت-تلفیقی-آنها-41-ص
تحقیق آفات مهم ذرت در ایران و مدیریت تلفیقی آنها 41 ص
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 53
حجم فایل: 176 کیلوبایت
قیمت: 12000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 53 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏آفات مهم ‏ذرت ‏ در ایران و مدیریت تلفیقی آنها ‏ ‏ ‏ ?‏
‏پیشگفتار
‏افزایش سرسام‏‌‏آور جمعیت دنیا (روزانه 250 هزار نفر)، نیاز روزافزون آنان به غذا و ناکافی بودن منابع غذایی از سال‏‌‏های قبل، بخش عظیمی از مردم جهان را مواجه با پدیده شوم گرسنگی و سوء تغذیه نموده است. را ه مقابله با این پدیده رنج‏‌‏آور، جز با استفاده بهینه از منابع آب و خاک و تکنولوژی پیشرفته و توسعه کشت و کار محصولات با عملکرد بالا میسر نیست.
‏در میان محصولات تامین کننده منابع غذایی، ذرت با توجه به ویژگی‏‌‏های خاص خود، یکی از این محصولات امیدبخش است که امروزه در سطح بسیار وسیعی مورد کشت و کار قرار گرفته است. هرچند که کشت و کار این محصول از قرون گذشته در دنیا متداول بوده و بخش قابل ملاحظه‏‌‏ای از نیازهای غذایی و دام را تامین می‏‌‏کرده است، لیکن توسعه کشت این محصول در این هنوز به اندازه کافی نیست و امید می‏‌‏رود که با حمایت‏‌‏های لازم، شاهد توسعه و رشد فزاینده این محصول باشیم.
‏آفات مهم ‏ذرت ‏ در ایران و مدیریت تلفیقی آنها ‏ ‏ ‏ ?‏
‏مقدمه‏:
‏ذرت ‏با سطح کشت جهانی، بالغ بر 140 می‏لیون هکتار و تولید بیش از 585 میلیون تن در سال، یکی از ‏منابع اصلی ‏تامین غذای انسان، دام و مصارف صنعتی می‏‌‏باشد.‏ این محصول ارزشمند، با توجه به دوره رویش کوتاه و عملکرد افزون‏‌‏تر از دیگر ‏محصولات و سازگاری با شرایط آب و هوایی مختلف از نظر سطح کشت در مرتبه سوم ‏پس از گندم ‏و برنج و از نظر عملکرد، در مرتبه دوم پس از گندم قرار گرفته است.
‏این محصول ارزشمند، علاوه بر تامین ‏بخش مهمی از نیاز غذایی انسان و دام، یکی از منابع ‏مهم در صنایع غذایی، شیمیایی و دارویی است.
‏کشت و کار این محصول ‏در ایران، تا دو دهه قبل بسیار محدود بود ‏و با وجودی که سطح زیر کشت ‏و میزان تولید آن، طی 15-10 سال اخیر، رشد خوبی داشته، لیکن با توجه به نیاز حدود 5/2 میلیون ت‏ن برای تامین‏ منابع‏ غذایی و استفاده در بخش ‏صنعت، ‏فقط 1300000 تن ذرت از 190000 هکتار کشت به دست آمده است که هنوز تا رسیدن به مرز خودکفایی و عدم نیاز به واردات آن از خارج که مشکلات عدیده‏‌‏ای را به دنبال دارد، راهی طولا‏نی ‏در پیش روی می‏‌‏باشد‏.
‏به حداقل رساندن ‏عوامل بازدارنده رشد و حفظ این محصول از گزند عوامل مختلف مانند آفات و بیماری‏‌‏های گیاهی، یکی از اقدامات بسیار اساسی در افزایش این محصول می‏‌‏باشد. ذرت بر خلاف ‏قدرت فیزیولوژیک ‏و رشدی خود، دارای آف‏ات گوناگونی است ‏که میزان قابل توجهی ‏از آن محصول را نابود می‏‌‏کن‏ن‏د.
‏شناخت و مبارزه اصولی با این آفات، می‏‌‏تواند ‏گامی اساسی درافزایش عملکرد در واحد سطح باشد.
‏در این ‏جلسه بحث‏، سعی بر این است ‏تا آفات مهم و کلیدی ذرت بررسی شود و راهکارهای ‏عملی و مناسب ‏در مدیریت این آفات مورد بحث قرار گیرد.
‏آفات مهم ‏ذرت ‏ در ایران و مدیریت تلفیقی آنها ‏ ‏ ‏ ?‏
‏آفات مهم و کلیدی ذرت
‏اکوسیستم ‏مزرعه ‏ذرت با توجه به رشد زیاد و متفاوت با دیگر مزارع، به گونه‏‌‏ای است که گاهی طول بوته‏‌‏ها به 3 متر می‏‌‏رسد و ‏متراکم و ‏انبوه می‏‌‏شود و این ویژگی سبب می‏‌‏شود بوته‏‌‏های ذرت ‏عمدتاً با توجه به وضعیت ‏ظاهری و غنی‏‌‏بودن مواد غذایی بسیار متنوع شامل کربوهی‏درات‏‌‏ها، پروتئین‏‌‏ها، اسیدهای چرب و املاح متنوع ‏معدنی و ویتامین‏‌‏ها ‏یکی از مطلوب‏‌‏ترین محصولات برای حضور آفات مختلف گردد.
‏با بررسی‏‌‏های انجام گرفته، ‏بیش از 400 گونه ‏از بندپایان شامل حشرات و کنه‏‌‏ها در مزارع ‏ذرت فعالیت دارند.
‏هرچند که ذرت ‏به دلیل چهار کربنه بودن آن‏ (C4‏)‏ ‏. گیاهان از نظر تعداد کربن در اولین فرآورده سنتزی به دو گروه C3, C4‏ تقسیم می‏‌‏گردند. گیاهان C4‏، توان رشدی و تحمل بیشتری دارند و تعدادی از گیاهان زراعی از جمله ذرت در این گروه قرار می‏‌‏گیرند.
‏ ‏و خصوصیات فیزیولوژیک و رشد ناشی از این وضعیت بیوشیمیک، باید قدرت ‏تحمل زیادی ‏در مقابل آفات داشته باشد، ولیکن علیرغم این‏ ویژگی‏‌‏ها‏ آفات مختلفی ذرت را مورد حمله قرار می‏‌‏دهند و آسیب‏‌‏های تعدادی‏ از این آفات شدید و اقتصادی است، به طوری که ‏در این جلسه بحث، به عنوان ‏«‏آف‏ات ‏مهم و کلیدی ذ‏رت و راه‏‌‏های مقابله اصولی با آن‏‌‏ها‏»‏ ‏مورد بحث قرار می‏‌‏گیرند.
‏بوته ذرت، در دوره رشد خود از مرحله قرار گرفتن ‏بذر آن در خاک تا مرحله برداشت و انتقال به انبار، مورد حمله آفات مختلفی قرار ‏می‏‌‏گیرد که این آفات بر حسب دوره‏ حمله و آلودگی در 4 گروه ‏به شرح زیر طبقه‏‌‏بندی می‏‌‏گردد:
‏آفات مهم ‏ذرت ‏ در ایران و مدیریت تلفیقی آنها ‏ ‏ ‏ ?‏
‏مرحله ‏رشدی بوته ذرت
‏آفات مهم و کلیدی
‏1. قرار گرفتن بذر در خاک تا مرحله 6-8 برگی
‏کرم مفتولی
Agriotes elongates, Marsch
‏مگس بذر ذرت
Hylemia plature, Meigen.
‏کلاغ
Corvus. Spp
‏شته
Rhopalosiphum maidis, Fitch
‏تریپس
Anaphothrips sp
‏کنه تارتن
Teranychus urtica, koch
‏زنجره
Corn leafhoppers
‏کرم برگ‏‌‏خوار
Spodoptera exigun Hb
‏کرم طوقه‏‌‏بر
Agrotis segetum, schiff
‏بوته‏‌‏های جوان تا ظهور گل‏‌‏های نر Tasseling
‏کرم برگ‏‌‏خوار
Spodoptera exigun, Hb
‏کرم ساقه‏‌‏خوار
Ostrinia mubilalis, Hb
‏اروپایی ذرت
‏کرم ساقه‏‌‏خوار و بلال
Sesamia cretica, Led
‏کنه تارتن
Tetranychus urticae
‏3. مرحله تشکیل و ظهور گل‏‌‏های ماده Silking‏ تا برداشت
‏کرم ساقه‏‌‏خوار و بلال
Sesamia cretica, Led
‏کرم‏‌‏ساقه‏‌‏خوار اروپایی ذرت
Ostrinia mubilalis, Hb
‏پروانه تک‏‌‏نقطه‏‌‏ای
Mythimna lorei, Dup
‏کرم بلال
Heliothis zea, Boddie
Heliothis obsolete F.
‏کلاغ
Corvus spp
‏4. مرحله انبار
‏بید غلات
Sitotroga cerealella, Oliv
‏شپشه گندم
Sitophilus granaries, L
‏شپشه برنج
Sitophilus orizae
‏سوسک کشیش
Rhizoperta dominica, F
‏شب‏‌‏پره هندی
Plodia interpunctella., HB
‏کرم مفتولی‏ ‏ ‏ Agriotes elongatus, Marsch
‏از علام آلودگی ‏مزرعه ذرت ‏به کرم مفتولی ‏(Wireworm‏) ‏می‏‌‏توان به عدم رویش و سبزشدن ‏یکنواخت مزرعه و پژمردگی بوته‏‌‏های تازه سبز شده اشاره نمود. ‏کرم‏‌‏های مفتولی‏ با تغذیه از بذور‏ ذرت‏، مانع سبز شدن و همچنین با خوردن ‏ریشه‏‌‏ها و سوراخ کردن آنها، باعث قطع ریشه‏ ‏و در نتیجه ضعف بوته‏‌‏های ذرت می‏‌‏گردند.

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

دانلود تحقیق آفات وبیماریهای سبزی وصیفی 10ص

تحقیق-آفات-وبیماریهای-سبزی-وصیفی-10ص
تحقیق آفات وبیماریهای سبزی وصیفی 10ص
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 10
حجم فایل: 315 کیلوبایت
قیمت: 12000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 10 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏آفات وبیماریهای سبزی وصیفی
‏مقدمه
‏امروزه با توجه به اینکه فوائد واهمیت سبزی تاحد پیشگیری از بیماریهایی چون سرطان تشخیص داده شده ، مصرف آن برای عموم افراد نه تنها مفید بلکه الزامی است.
‏ازجمله اهداف تولید سبزیجات درمنزل عبارتند از:
‏1-‏ ‏ ‏دراختیارداشتن سبزی تازه
‏2-‏ ‏ ‏تهیه سبزی به قیمت ارزانترازبازار
‏3-‏ ‏ ‏داشتن یک سرگرمی بعد ازفراغت ازکارهای خسته کننده روز
‏برای مهیا کردن زمین وکشت سبزی نکات زیر را باید مورد توجه قرارداد:
‏1-‏ ‏ ‏زمین باید غنی ازمواد غذایی باشد که با تعویض خاک باغچه واضافه کردن کود حیوانی وآلی می توان آن را اصلاح کرد.
‏2-‏ ‏ ‏زمین مورد نظرجهت کشت سبزیجات به منظوراستفاده بیشترازنورآفتاب بهتراست که زیرسایه درختان نباشد.
‏3-‏ ‏ ‏محل باغچه باید جهت آبیاری به آب دسترسی داشته باشد.
‏4-‏ ‏ ‏زمین حتی الامکان نزدیک منزل باشد.
‏5-‏ ‏ ‏به منظور استفاده بیشترازنور آفتاب بهتراست که زمین روبه جنوب باشد.
‏6-‏ ‏ ‏محل سبزیکاری باید ازدسترس حیوانات مصون باشد که برای این کارباید ازسیم خاردار یا حصاراستفاده کرد.
‏انواع آفات سبزیجات
‏1-‏ ‏ ‏شته وتریپس
‏نشانه های آفت زدگی:
‏پیچیدگی برگ ، پژمردگی وضعف برگ ، تغییررنگ برگ ، کوچک ماندن میوه
‏مبارزه
‏جهت مبارزه میتوان ازسموم شیمیایی به شرح زیراستفاده کرد:
‏ردیف
‏نام سم
‏میزان استفاده (درصدمتر)
‏زمان استفاده
‏نحوه استفاده
‏1
‏ددواپ(دیکلرووس)
‏20 سی سی در20 لیترآب
‏به محض بروزاولین علائم
‏محلولپاشی

‏2-‏ ‏ ‏آبدزدک
‏نشانه های آفت زدگی
‏این آفت با حمله به طوقه وریشه گیاهان باعث مرگ گیاه می شود.
‏مبارزه :
‏- روش زراعی:
‏ شخم زدن زمین- غرقاب نمودن زمین
‏- روش شیمیایی:
‏200 تا 300 گرم سوین را با 10 لیترآب مخلوط کرده سپس 5 کیلوگرم سبوس را به آن اضافه می کنیم ودرهنگام شب بعد ازآب آبیاری طعمه ها را درروی زمین قرارمی دهیم .(مقدارتوصیه شده سم برای هزارمترمی باشد.)

‏3-‏ ‏ ‏راب وحلزون
‏خسارت آن اقتصادی نمیباشد ولیکن میتوان به مبارزه مکانیکی به صورت جمع آوری آفات ازسطح مزرعه پرداخت‏.
‏ ‏بیماریهای سبزیجات
‏1-‏ ‏ ‏سفیدک سطحی جالیز
‏نشانه های بیماری:
‏اولین علائم بیماری به صورت لکه های کوچک سفید روی برگها وساقه ها تشکیل شده وسطح آنها را گرد سفید رنگی فرا میگیرد وبه زود ی توسعه می یابد وظرف مدت کوتاهی پوشش قارچی هردوسطح برگ را فرا می گیرد. برگهای مبتلا سفید ، خشک وشکننده شده ومخصوصا درمورد برگ هندوانه لکه ها بزودی قهوه ای رنگ می گردند. دربوته های مبتلا میوه ها زودتر ازموعد مقرررسیده با فت آنها نرم می گردد.علاوه براین گوشت میوه بی مزه ومواد جامد محصول درآنها بطورقابل ملاحظه ای کم می گردد. ممکن است میوه ها به مرحله برداشت نرسیده وکوچک باقی بمانند.
‏این بیماری دردرجه حرارت 20 تا 24 درجه سانتیگراد به سرعت گسترش می یابد. انتشاراین بیماری ارتباط چندانی با رطوبت وآبیاری ندارد.اولین نشانه های بیماری درسطح زیرین برگها وبیشتردرقسمتهایی اززمین که درسایه قراردارند ویا بوته ها متراکم کاشته شده اند شروع میشود.برگهای بوته ها مخصوصا 16 تا 23 روزبعد ازتشکیل حداکثرحساسیت را دربرابربیماری دارند ولی برگهای خیلی جوان به بیماری مقاوم هستند.


 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.