هزار فایل: دانلود نمونه سوالات استخدامی

دانلود فایل, مقاله, مقالات, آموزش, تحقیق, پروژه, پایان نامه,پروپوزال, مرجع, کتاب, منابع, پاورپوینت, ورد, اکسل, پی دی اف,نمونه سوالات استخدامی,خرید کتاب,جزوه آموزشی ,,استخدامی,سوالات استخدامی,پایان نامه,خرید سوال

هزار فایل: دانلود نمونه سوالات استخدامی

دانلود فایل, مقاله, مقالات, آموزش, تحقیق, پروژه, پایان نامه,پروپوزال, مرجع, کتاب, منابع, پاورپوینت, ورد, اکسل, پی دی اف,نمونه سوالات استخدامی,خرید کتاب,جزوه آموزشی ,,استخدامی,سوالات استخدامی,پایان نامه,خرید سوال

دانلود تحقیق آلودگی هوا و نقش آن در محیط زیست 62 ص

تحقیق-آلودگی-هوا-و-نقش-آن-در-محیط-زیست-62-ص
تحقیق آلودگی هوا و نقش آن در محیط زیست 62 ص
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 88
حجم فایل: 434 کیلوبایت
قیمت: 12000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 88 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏آلودگی هوا
‏آلودگی هوا عبارت است از حضور مواد نامطلوب در هوا به مقداری که بتواند اثرات مضر ایجاد کند. اگر چه در حالت عادی تنها به اثرات سوء وارد بر انسان توجه می شود، اما این تعریف، آلودگی هوا را تنها به این اثرات محدود نمی نماید. مواد نامطلوب می توانند، بر انسان و گیاه، مواد و اشیاء یا محیط زیست جهانی تأثیر گذاشته و یا با مه آلود کردن هوا وایجاد بوهای نامطلوب مناظره جلوه های نامناسب ایجاد نمایند. بسیاری از این مواد مضر از طریق مناسبی که در حال حاضر تحت کنترل انسان نمی باشد، وارد اتمسفر می شوند، در عین حال در اکثر مناطق با تراکم جمعیت زیاد، خصوصاً کشورهای صنعتی، منشاء اصلی این آلاینده ها‏ فعالیت های انسانی می باشد. بطوریکه امروزه شدت آلودگی در سطح جهانی به حدی رسیده است،‏ ‏که بالقوه می تواند برای زمین بحرانی باشد. حوادث ناگوار ناشی از آلودگی هوا مانند حادثه لندن که باعث مرگ بیش از 4000 نفر در سال 1952 در شهر لندن در اثر مه دود فتوشیمیایی، گرم شدن کره زمین، تخریب لایه ازن، ریزش باران های اسیدی، تغییرات شدید اقلیمی و بسیاری از عوارض دیگر، نتیجه ورود آلودگی ها به اتمسفر می باشد. که حیات موجودات را بیش از پیش مورد تهدید قرار می دهد. لذا بایستی، نسبت به کاهش و کنترل آلاینده های تصمیمات جدی تر و عملی تر اتخاذ گردد.
‏2
‏ ترکیب هوا:
‏اجزای اتمسفر را می توان در یک تقسیم بندی کمابیش اختیاری به تشکیل دهنده های عمده، غیرعمده و ناچیز تقسیم کرد. مقدار این اجزاء در هوای خشک و پاک در سطح زمین در جدول(4-1) نمایان است. علاوه بر اجزای مذکور در جداول، هوا ممکن است. حاوی 5-1/0 درصد حجمی آب باشد مقدار عادی آب در اتمسفر 3-1 درصد است. تحت اثر قوانین گازها و جاذبه چگالی اتمسفر با افزایش ارتفاع به شدت کاهش می یابد. بیش از 99% کل جرم اتمسفر در فاصله 30 کیلومتری از سطح زمین یافت می شود. جرم کل اتمسفر در حدود‏ تن برآورد شده است.این عدد هرچند بزرگ است ولی فقط حدود یک میلیونیم جرم کل زمین را تشکیل می دهد. خصوصیات اتمسفر با تغییر ارتفاع، تغییر می کند. سایر عوامل مؤثر در این تغییرات عبارتند از: فصل، عرض جغرافیایی، زمان و حتی فعالیت خورشیدی، دمای اتمسفر ممکن است. مقادیر بسیار کم مانند‏ تا بیش از ‏متفاوت باشد. فشار اتمسفری از 1ا تمسفر سطح دریا به ‏اتمسفر در یکصد کیلومتر بالاتر از سطح دریا تنزل می کند. به دلیل این تغییرات، کیفیت شیمیایی اتمسفر، تغییر ارتفاع، تغییرات عمده ای نشان می دهد.

‏اجزاء عمده
‏درصد حجمی
‏نیتروژن
‏اکسیژن
‏3
‏اجزاء غیر عمده
‏آرگون
‏دی اکسیدکربن
‏اجزاء ناچیز
‏نئون
‏هلیوم
‏متان
‏کریپتون
‏اکسیدنیترو
‏هیدروژن
‏گزنون
‏دی اکسیدگوگرد
‏دی اکسید نیتروژن
‏آمونیاک
‏منواکسیدکربن
‏جدول (4-1) اجزای تشکیل دهنده هوای پاک و خشک در سطح زمین مقادیر برحسب درصد حجمی
‏مقادیر جزئی آرگون، نئون، هلیوم،
‏4
‏کریپتون، هیدروژن، گزنون
‏ناخالصی های اتمسفری ‏ ‏ ‏ ‏ گاز های مختلف
‏خاکستری آتشفشانی ‏ ‏ ‏ ‏ بخار آب
‏نمک و دریا،‏ ‏ ‏ ‏ ‏دی ا کسید کربن
‏گردوغبار، شن، ‏ ‏ ‏ ‏متان
‏گرده، کپک و ‏ ‏ ‏ منواکسیدکربن
‏اسپور های باکتریایی‏ ‏ ‏ ازن
‏ ‏ ‏ ‏ آمونیاک
‏ ‏ ‏ اکسیدهای ازت
‏ ‏ ‏ سولفید هیدروژن
‏اهمیت و تعاریف آلودگی هوا:
‏بدون شک هر موجود زنده برای ادامه حیات خود نیازمند آب، غذا، و هوا می باشد که در این میان نقش هوا از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بطوریکه یک انسان معمولی در حالت استراحت به 12، کار سبک ‏ ‏45‏ و‏ کار سنگین 69 کیلوگرم هوا نیاز دارد، در صورتی که مقدار غذایی را که یک انسان در روز مصرف می کند می تواند در حدود 5/1 کیلوگرم و مقدار آب مصرفی اش ‏را 5/2 کیلوگرم تخمین زد. از طرفی یک انسان می تواند بدون غذا تقریباً هفته و بدون آب حدود 5 روز زنده بماند، ولی بدون هوا بیش از چند دقیقه قادر به ادامه حیات نخواهد بود. لذا پاکیزگی و بهداشت هوا هم از نظر کیفی و هم از کمی ارتباط مستقیم با سلامت موجودات( انسان، حیوان، گیاه) دارد.
‏ تعریف آلودگی هوا(Air Pollution‏ ):

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

دانلود تحقیق آلودگی 62 ص

تحقیق-آلودگی-62-ص
تحقیق آلودگی 62 ص
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 81
حجم فایل: 445 کیلوبایت
قیمت: 12000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 81 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏2
‏مقدمه کلی
‏منظور از آلودگی ورود عناصر و ترکیبات تازه به محیط و یا تغییر ‏نسبت ‏عناصر ‏و ترکیباتی است که در ساختار طبیعی محیط شرکت دارند. مثلا ‏سرب ‏در ترکیب طبیعی ‏اتمسفر وجود ندارد، ورود آن در اتمسفر ، نوعی آلودگی است. CO2 ‏ترکیبی است که با نسبتی مشخص در ترکیب اتمسفر شرکت دارد. افزایش نسبت این ترکیب در ‏جو ، نوعی آلودگی تلقی می‌شود. خطرناکترین آلودگیهای محیط ، ناشی از کاربرد موادی ‏هستند که بشر در طول یک سده گذشته و بویژه در بیست و سی سال اخیر به منظور مبارزه ‏با حشرات ، بیماریهای انگلی گیاهان و همچنین حشرات ناقل بیماریهای حیوانی و انسانی ‏بکار برده است.
‏همچنین استفاده اسراف آمیز از سوختهای فسیلی ، کاربرد ‏مواد ‏شیمیایی ‏بسیار متنوع در صنعت استخراج و تصفیه فلزات و صنایع دیگر بویژه ‏آزمایشهای اتمی در جو زمین ، عناصر و ترکیبات جدیدی را وارد محیط کرده‌اند که قبلا ‏اکوسیستم ‏طبیعتمامی آلاینده‌های هوا را می‌توان بر اساس منشاء ‏ترکیب شیمیایی ‏و حالت فیزیکی‌شان طبقه‌بندی ‏نمود. این طبقه‌بندیها برای تنظیم بحث و بررسی در زمینه عوامل آلودگی هوا بکار ‏می‌روند. آلاینده‌ها بسته به منشاءشان به ‏دو گروه اولیه و ثانوی ‏تقسیم ‏می‌شوند. آلاینده‌های اولیه از قبیل دی‌اکسید سولفورها (SO2 ) ‏، ‏اکسیدهای نیتروژن ( NO2 ) ‏و ‏هیدروکربنها (HC) ‏، آن دسته از آلاینده‌ها هستند که مستقیما وارد اتمسفر شده‌اند و به ‏همان شکل آزاد شده نیز در اتمسفر یافت می‌شوند. آلاینده‌های ثانوی نظیر
‏2
‏مقدمه کلی
‏منظور از آلودگی ورود عناصر و ترکیبات تازه به محیط و یا تغییر ‏نسبت ‏عناصر ‏و ترکیباتی است که در ساختار طبیعی محیط شرکت دارند. مثلا ‏سرب ‏در ترکیب طبیعی ‏اتمسفر وجود ندارد، ورود آن در اتمسفر ، نوعی آلودگی است. CO2 ‏ترکیبی است که با نسبتی مشخص در ترکیب اتمسفر شرکت دارد. افزایش نسبت این ترکیب در ‏جو ، نوعی آلودگی تلقی می‌شود. خطرناکترین آلودگیهای محیط ، ناشی از کاربرد موادی ‏هستند که بشر در طول یک سده گذشته و بویژه در بیست و سی سال اخیر به منظور مبارزه ‏با حشرات ، بیماریهای انگلی گیاهان و همچنین حشرات ناقل بیماریهای حیوانی و انسانی ‏بکار برده است.
‏همچنین استفاده اسراف آمیز از سوختهای فسیلی ، کاربرد ‏مواد ‏شیمیایی ‏بسیار متنوع در صنعت استخراج و تصفیه فلزات و صنایع دیگر بویژه ‏آزمایشهای اتمی در جو زمین ، عناصر و ترکیبات جدیدی را وارد محیط کرده‌اند که قبلا ‏اکوسیستم ‏طبیعتمامی آلاینده‌های هوا را می‌توان بر اساس منشاء ‏ترکیب شیمیایی ‏و حالت فیزیکی‌شان طبقه‌بندی ‏نمود. این طبقه‌بندیها برای تنظیم بحث و بررسی در زمینه عوامل آلودگی هوا بکار ‏می‌روند. آلاینده‌ها بسته به منشاءشان به ‏دو گروه اولیه و ثانوی ‏تقسیم ‏می‌شوند. آلاینده‌های اولیه از قبیل دی‌اکسید سولفورها (SO2 ) ‏، ‏اکسیدهای نیتروژن ( NO2 ) ‏و ‏هیدروکربنها (HC) ‏، آن دسته از آلاینده‌ها هستند که مستقیما وارد اتمسفر شده‌اند و به ‏همان شکل آزاد شده نیز در اتمسفر یافت می‌شوند. آلاینده‌های ثانوی نظیر
‏2
‏مقدمه کلی
‏منظور از آلودگی ورود عناصر و ترکیبات تازه به محیط و یا تغییر ‏نسبت ‏عناصر ‏و ترکیباتی است که در ساختار طبیعی محیط شرکت دارند. مثلا ‏سرب ‏در ترکیب طبیعی ‏اتمسفر وجود ندارد، ورود آن در اتمسفر ، نوعی آلودگی است. CO2 ‏ترکیبی است که با نسبتی مشخص در ترکیب اتمسفر شرکت دارد. افزایش نسبت این ترکیب در ‏جو ، نوعی آلودگی تلقی می‌شود. خطرناکترین آلودگیهای محیط ، ناشی از کاربرد موادی ‏هستند که بشر در طول یک سده گذشته و بویژه در بیست و سی سال اخیر به منظور مبارزه ‏با حشرات ، بیماریهای انگلی گیاهان و همچنین حشرات ناقل بیماریهای حیوانی و انسانی ‏بکار برده است.
‏همچنین استفاده اسراف آمیز از سوختهای فسیلی ، کاربرد ‏مواد ‏شیمیایی ‏بسیار متنوع در صنعت استخراج و تصفیه فلزات و صنایع دیگر بویژه ‏آزمایشهای اتمی در جو زمین ، عناصر و ترکیبات جدیدی را وارد محیط کرده‌اند که قبلا ‏اکوسیستم ‏طبیعتمامی آلاینده‌های هوا را می‌توان بر اساس منشاء ‏ترکیب شیمیایی ‏و حالت فیزیکی‌شان طبقه‌بندی ‏نمود. این طبقه‌بندیها برای تنظیم بحث و بررسی در زمینه عوامل آلودگی هوا بکار ‏می‌روند. آلاینده‌ها بسته به منشاءشان به ‏دو گروه اولیه و ثانوی ‏تقسیم ‏می‌شوند. آلاینده‌های اولیه از قبیل دی‌اکسید سولفورها (SO2 ) ‏، ‏اکسیدهای نیتروژن ( NO2 ) ‏و ‏هیدروکربنها (HC) ‏، آن دسته از آلاینده‌ها هستند که مستقیما وارد اتمسفر شده‌اند و به ‏همان شکل آزاد شده نیز در اتمسفر یافت می‌شوند. آلاینده‌های ثانوی نظیر
‏2
‏اوزون (O3 ) ‏و پراکسی استیل نیترات (PAN) ‏آن دسته از آلاینده‌ها ‏هستند که در اتمسفر توسط یک واکنش فتوشیمیایی در اثر ‏هیدرولیز ‏و یا ‏اکسیداسیون ‏تشکیل می‌شوند.
‏ترکیب شیمیایی آلاینده‌ها
‏آلاینده‌ها اعم از گروه اولیه و ثانوی می‌توانند ‏بسته به ترکیب شیمیایی‌شان به ‏دو گروه آلی یا معدنی ‏تقسیم شوند. ترکیبات آلی ‏حاوی ‏کربن ‏و ‏هیدروژن ‏و بسیاری از آنها دارای عناصری مانند ‏اکسیژن ‏، ‏نیتروژن ‏، ‏گوگرد ‏و ‏فسفر ‏می‌باشند. ‏هیدروکربنها ، ترکیبات آلی هستند که تنها دارای کربن و هیدروژن‌اند. ‏آلدئیدها ‏و ‏کتونها ‏دارای اکسیژن ، کربن و هیدروژن ‏هستند. سایر ترکیبات آلی مهم در مورد آلودگی هوا عبارتند از: ‏کربوکسیلیک ‏اسیدها ‏، ‏الکلها ‏، ‏اترها ‏و ‏استرها ‏و ‏آمین‌ها ‏و ترکیبات آلی گوگردار. مواد معدنی ‏یافت‌شونده در هوای غیر آلوده عبارتند از کربن ، منوکسید (CO) ‏، ‏دی‌اکسید ‏کربن

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

دانلود تحقیق آلوئه ورا

تحقیق-آلوئه-ورا
تحقیق آلوئه ورا
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 30
حجم فایل: 225 کیلوبایت
قیمت: 12000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 30 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏دانشگاه آزاد اسلامی واحد ‏زاهدان
‏دانشکده فنی و مهندسی
‏گروه گیاهان دارویی
‏پروژه کارآموزی
‏عنوان تحقیق:
‏آلوئه ورا
‏گیاه آلوئه
‏نام علمی: Aloe Ferox‏ خانواده: ALOEACEAE
‏گیاه آپارتمانی با برگ‏‌‏های روزت و گوشتی و در حاشیه خاردار می‏‌‏باشد و تا 45 سانتی‏‌‏متر رشد می‏‌‏کند در تابستان گل‏‌‏های خوشه‏‌‏ای قرمز رنگ آن ظاهر می‏‌‏شود.
‏نیازها: به مکان کاملاً آفتابی و خاک گلدانی لومی و آبیاری مرتب نیاز دارد و دوره استراحت گیاه کمتر آبیاری می‏‌‏شود. در دوره رشد 2 یا 3 بار با کود مایع تغذیه می‏‌‏شود. حداقل دمای قابل تحمل ان 10 درجه سانتی‏‌‏گراد می‏‌‏باشد.
‏ازدیاد: از طریق کاشت بذر در بهار و جدا کردن و کاشت پاجوش در اواخر بهار یا اوایل تابستان امکان پذیر است.
‏گیاه آلوئه Aloe‏ که به نام شاخ بزی معروف است، در منزل و آپارتمان قابل نگهداری است. آلوئه‏‌‏ورا Aloe Vera‏ گونه وحشی این خانواده است که گرچه زینتی نیست اما معروف و پربها است و یکی از منابع بسیار خوب مواد دارویی و بهداشتی است.
‏آلوئه ساپوناریا گونه دیگری از گیاه آلوئه است که برگهای گوشتی، مثلثی شکل با نقش و نگارهای سبز رنگ پریده دارد. این گیاه بسیار زیبا بوسیله قلمه‏‌‏های ساقه تکثیر می‏‌‏شود و آن را در یک محیط پرنور پرورش می‏‌‏دهند.
‏آلوئه فرگرنس یا آلوئه برگ درشت، و آلوئه درختی از دیگر انواع گیاه آلوئه بشمار می‏‌‏روند.
‏در میان آلوئه‏‌‏ها سایوناریا و آلوئه آربورسنس Aloe arborsence‏ در منزل کشت و کار مناسب‏‌‏تر و سریع‏‌‏تری دارند. تکثیر گیاهان آلوئه بوسیله قلمه، ساقه و بذر امکان پذیر است. گیاه آلوئه شاخه گل دهنده زیبا ‏با گلهای نارنجی دارد وقتی گلهای نارنجی به بذر تبدیل می‏‌‏شوند، قابل رویش و جوانه زدن هستند. آلوئه ورا Aloe vera‏ بوسیله تقسیم بوته و بذر تکثیر می‏‌‏شود. در آلوئه‏‌‏های دیگر امکان بوجود آمدن پاجوش در روی ریشه‏‌‏های اصلی کمتر از گیاه آلوئه‏‌‏ورا است.
‏تاریخچه گیاه ‏«‏آلوئه‏‌‏ورا‏»‏ یا ‏«‏صبر زرد‏»‏ و اثرات دارویی آن به 6 هزار سال قبل باز می‏‌‏گردد. از گذشته‏‌‏های دور، ژل این گیاه برای درمان زخم‏‌‏های عفونی و ترمیم سوختگی و بریدگی مورد استفاده بوده است.
‏با پیشرفت علم داروسازی و شناخت خواص دارویی گیاهان در نیمه قرن بیستم، ‏ماده مسهل حاصل از عصاره برگ آلوئه شناخته شد و سالیان طولانی این گیاه برای استخراج مسهل قوی آن در جزایر کارائیب بطور مصنوعی کاشته می

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

دانلود تحقیق آقای مدنی شبکه های ادهاک

تحقیق-آقای-مدنی-شبکه-های-ادهاک
تحقیق آقای مدنی شبکه های ادهاک
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 107
حجم فایل: 114 کیلوبایت
قیمت: 12000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 107 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

2
‏مقدمه
‏شبکه های کامپیوتری همانند بسیاری از ابداعات دیگر ، حاصل رقابت های دوران جنگ سرد بین بلوک غرب وشرق است . اززمانی که شوروی سابق توانست در حرکتی غیر منتظره موشکی را به فضا بفرستد و پس از آن در حرکتی غیر منتظره تر ، نخستین انسان را به فضا اعزام کند، ایالات متحده لحظه ای آرام و قرار نداشت تا بتواند عقب ماندگی های خود را جبران کند ودر میدان مسابقه ، گوی سبقت را از حریف برباید. همین موضوع سرچشمه فعالیت های بسیار دیری شد که یکی از آنها پروژه آرپا (ARPA)‏ بود. پروژه ای که وزارت دفاع آمریکا برای بررسی ضعیف جان در پس از جنگ جهانی اتمی می توانست باشد روی می داد، وضعیت زیر ساخت ها و ارتباطات چگونه می شد و چگونه باید سیستم ها را به نوعی طراحی کرد که ارتباطات بین آنها برقرار و محفوظ بماند. برای همین آژانس آرپا تصمیم گرفت ابتدا روی موضوع اتصال Main Frame‏ برنامه ریزی کند و به همین منظور قرار دادی را برای تحقق این امر با دانشگاه MIT‏ منعقد نمود. در اواخر سال 1960 میلادی ، اولین شبکه کامپیوتر متولد شد . شبکه های متشکل از چهار کامپیوتر که در دانشگاه های MIT‏ ( دو کامپیوتر ) . کالیفرنیا و استنفورد مستقر بودند. پسوند net‏ به نام آرپا اضافه شد و آرپانت متولد گردید .
‏شبکه های کامپیوتری از سال 1972به عموم معرفی شدند و آرپانت که شبکه ای از کامپیوترهای دانشگاه ها را فراهم آورده بود از طبقه بندی های ارتش خارج گردید. متعاقب همین امر ، شرکت زیراکس که آزمایشگاه افسانه ای
2
PARC‏ را در اختیار داشت . کار روی شبکه های کامپیوتری را شدت بخشید و درسال 1973 رساله دکترای باب متکالف را آزمایش کرد . نتیجه این آزمایش موفقیت آمیز چیزی شد که نام قرار داد یا پروتکل اترنت را برآن نهادند. پروتکلی که هنوز هم محبوبترین پروتکل شبکه بندی در سراسر جهان است و میلیون ها کامپیوتر از طریق آن با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند. ابداع مهم دیگری که راه توسعه شبکه ها را هموارتر تمود ابداع مهم دیگری که راه توسعه شبکه ها را هموارتر نمود ابداع روش Packet Switching‏ بود. این روش جایگزین روش Circuit Switching‏ شد از آن متداول بود. در نتیجه با روش جدید دیگر نیازی نبود که یک ارتباط نقطه به نقطه ویک به یک بین کامپیوتر سرویس دهنده و سرویس گیرنده وجود داشته باشد . همین مفهوم هنگامی که درسال 1974 با پروتکل TCP/IP‏ عجین گردید ویژگی های منحصر به فرد خود را بیشتر نشان داد. توسعه همین روندها منجر به پیدایش یک شبکه سراسریی شد که می توانست به خوبی در مقابل یک حمله اتمی تاب بیاورد وبدون داشتن مرکزیت واحد قابل کنترل باشد. این گونه اینترنت به عنوان گسترده ترین و بزرگترین شبکه جهانی پدید آمد و همان گونه که ازنام برمی آید شبکه ای است بین شبکه ها ، ترکیب جدید inter‏ به همراه net‏ به همین مفهوم اشاره داد. واین شبکه سراسری اکنون چنان درهمه جا خود را گسترانده است وگاهی اوقات کارکرد آن چنان بدیهی می نماید که برای برخی مفهوم شبکه همسان مفهوم اینترنت است وبسیاری این دو واژه را به جای یکدیگر به کار می برند.
4
‏شبکه های ادهاک
‏شبکه های بی سیم، کاربردها، مزایا و ابعاد تکنولوژی شبکه های بی سیم، با استفاده از انتقال داده ها توسط امواج رادیویی، در ساده ترین صورت، به تجهیزات سخت افزاری امکان می دهد تا بدون استفاده از بسترهای فیزیکی همچون سیم و کابل، با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. شبکه های بی سیم بازه وسیعی از کاربردها، از ساختارهای پیچیده ای چون شبکه های بی سیم سلولی (که اغلب برای تلفن های همراه استفاده می شود) و شبکه های محلی ی بی سیم (WLAN – Wireless LAN‏) گرفته تا انواع ساده ای چون هدفون های بی سیم، را شامل می شوند. از سوی دیگر با احتساب امواجی هم چون مادون قرمز، تمامی تجهیزاتی که امواج مادون قرمز نیز استفاده می کنند، همچون صفحه کلید ها، ‏ ‏ماوس ها و برخی از گوشی های همراه، در این دسته بندی جای می گیرند. طبیعی ترین مزیت استفاده از این شبکه ها عدم نیاز به ساختار فیزیکی و امکان نقل و انتقال تجهیزات متصل به این گونه شبکه های و هم چنین امکان ایجاد تغییر در ساختار مجازی آن هاست. از نظر ابعاد ساختاری، شبکه های بی سیم به سه دسته تقسیم می گردند : WWAN‏، WLAN‏ و WPAN‏. مقصود از WWAN‏ که مخفف Wireless WAN‏ است، شبکه هایی با پوشش بی سیم بالاست. نمونه یی از این شبکه ها، ساختار بی سیم سلولی مورد استفاده در شبکه های تلفن همراه است. WLAN‏ پوششی محدودتر، در حد یک ساختمان یا سازمان، و در ابعاد کوچک یک سالن یا تعدادی اتاق، را فراهم می کند. کاربرد شبکه های
5
WPAN‏ یا Wireless Personal Area Network‏ برای موارد خانگی است. ارتباطاتی چون Bluetooth‏ و مادون قرمز در این دسته قرار می گیرند. شبکه های WPAN‏ از سوی دیگر در دسته ی شبکه های MANET‏ نیز قرار می گیرند. در شبکه های MANET‏، یک سخت افزار، به محض ورود به فضای تحت پوشش آن، به صورت پویا به شبکه اضافه می شود. مثالی از این نوع شبکه ها، Bluetooth‏ است. در این نوع، تجهیزات مختلفی از جمله صفحه کلید، ماوس، چاپگر، کامپیوتر کیفی یا جیبی و حتی گوشی تلفن همراه، در صورت قرار گرفتن در محیط تحت پوشش، وارد شبکه شده و امکان رد و بدل داده ها با دیگر تجهیزات متصل به شبکه را می یابند. تفاوت میان شبکه های MANET‏ با شبکه های محلی بی سیم (WLAN‏) در ساختار مجازی آن هاست. به عبارت دیگر، ساختار مجازی ی شبکه های محلی بی سیم بر پایه ی طرحی ایستاست در حالی که شبکه های MANET‏ از هر نظر پویا هستند. طبیعی ست که در کنار مزایایی که این پویایی برای استفاده کننده گان فراهم می کند، حفظ امنیت چنین شبکه هایی نیز با مشکلات بسیاری همراه است. با این وجود، عملاً یکی از راه حل های موجود برای افزایش امنیت در این شبکه ها، خصوصاً در انواعی همچون Bluetooth‏، کاستن از شعاع پوشش سیگنال های شبکه است. در واقع مستقل از این حقیقت که عملکرد Bluetooth‏ بر اساس فرستنده و گیرنده های کم توان استوار است و این مزیت در کامپیوترهای جیبی برتری قابل توجهی محسوب می گردد، همین کمی توان سخت افزار مربوطه، موجب وجود منطقه محدود تحت پوشش است که در بررسی امنیتی نیز مزیت محسوب می گردد. به عبارت دیگر این مزیت به همراه استفاده از کدهای رمز نه چندان پیچیده، تنها حربه های امنیتی این دسته از شبکه ها به حساب می آیند. خطر معمول در کلیه شبکه های بی سیم مستقل از پروتکل و تکنولوژی مورد نظر، بر مزیت اصلی این تکنولوژی که همان پویایی ساختار، مبتنی بر استفاده از سیگنال های رادیویی

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

دانلود تحقیق آلبالو

تحقیق-آلبالو
تحقیق آلبالو
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .DOC
تعداد صفحات: 17
حجم فایل: 267 کیلوبایت
قیمت: 12000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..DOC) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 17 صفحه

 قسمتی از متن word (..DOC) : 
 

1
‏آلبالو‏ ‏با نام علمی ‏(prunus serasus‏) ‏از نظر گیاه شناسی بسیار به گیلاس شبیه است. آلبالو بومی نواحی بین دریای خزر و دریای سیاه است که احتمالاً بذر آن توسط پرندگان به سایر نقاط از جمله اروپا برده شده است. مناطق عمده کشت آلبالو فرانسه، یوگسلاوی و آلمان می باشد.
‏گیاه شناسی :
‏آلبالو گیاهی خزان پذیر با برگهای لوزی بصورت متناوب روی شاخه قرار دارند. رنگ پوست آن قهوه ای روشن تا نقره ای است. آلبالو از نظر حجم در مقایسه با گیلاس جای کمتری را اشغال می کند.
‏ارتفاع درختان آلبالو 4-2 متر و ساقه بعضی از ارقام بسیار قابل انعطاف است و براحتی بدون آنکه شکسته شود خم می شود بهمین دلیل در چیدن میوه بعضی ارقام نیازی به نردبان نمی باشد و میتوان درخت را خم کرد و میوه آنرا چید. گل روی اسپورهای سـالهای قبل و همچنین روی شــاخه های ســال قبل هم تشکیل می شود. گلها بصورت 5-3 تایی در یک جوانه ظاهر و گلها دارای 5 گلبرگ، 5 کاسبرگ، پرچم و یک مادگی است. بر عکس گیلاس آلبالو خود بارور است و برای تلقیح نیازی به ارقام گرده افشان ندارد. گرده ‌آلبالو میتواند گل گیلاس را تلقیح کند.
‏گل آلبالو معمولاً دیرتر از سایر میوه های هسته دار باز می شود بهمین دلیل معمولاً با خطر سرمازدگی مواجه نمی شود. میوه آلبالو دارای دم بلند که بر اساس بلندی یا کوتاهی دم تقسیم بندی می شود و معمولاً ارقام دم کوتاه مرغوب ترند.
‏اقلیم :
‏نیاز سرمایی آلبالو بین 1600-600 ساعت زیر 7 درجه سانتیگراد می باشد. تابستان های خشک و خنک برای این درخت مناسب است. مقاومت به سرما در حد سیب است. ریشه آلبالو در برابر خاک مرطوب نسبت به گیلاس دارای مقاومت بیشتری است و ریشه آلبالو سطحی و تا حداکثر عمق 5/1 متر گسترش می یابد.
2
‏ازدیاد :
‏آلبالو به سه روش کاشت بذر، پاجوش و پیوند قابل ازدیاد است. آلبالوهای معمولی بیشتر بصورت پاجوش ازدیاد میگردد. ولی ارقام جدید آلبالو از قبیل آلبالو گیسی و آلبالو مجارستان (سیکانی مجی-اردی جوبیلیوم و بوترمو) با پیوند روی پایه آلبالو تلخ(محلب) ازدیاد می یابد و پیوند شکمی(T) ‏در آلبالو معمول می باشد.
‏کاشت و تربیت درختان آلبالو :
‏فاصله کاشت در آلبالو 5*4 و یا 5*5 است. زمان انتقال نهال به زمین اصلی از پاییز و پس از ریزش برگها آغاز و تا قبل از باز شدن شکوفه ها در بهار ادامه دارد. درخت آلبالو معمولاً در خزانه دارای شاخه های جانبی است که در موقع کاشت باید این شاخه های جانبی را قطع کرد. آلبالو معمولاً سربرداری نمی شود و پس از سال دوم 6-5 شاخه در اطراف ساقه اصلی حفظ و بقیه حذف میگردد
‏پ‏ی‏وند‏ زدن
‏از‏ نظر اجرا‏یی‏ کل‏ی‏ه‏ عمل‏ی‏ات‏ی‏ را که منجر به اتحاد بافتها‏ی‏ دو گ‏ی‏اه‏ مختلف رو‏ی‏ ‏ی‏کد‏ی‏گر‏ م‏ی‏‌‏شود،‏ پ‏ی‏وند‏ زدن م‏ی‏‌‏نامند.
‏د‏ی‏د‏ کل‏ی
‏پ‏ی‏وند‏ در لغت بد‏ی‏ن‏ معن‏ی‏ است که ط‏ی‏ آن قسمت‏ی‏ از ‏ی‏ک‏ گ‏ی‏اه‏ را رو‏ی‏ گ‏ی‏اه‏ د‏ی‏گر‏ طور‏ی‏ قرار م‏ی‏ دهند که آندو پس از مدت‏ی‏ با ‏ی‏کد‏ی‏گر‏ جوش م‏ی‏ خورند. به طور‏ی‏ که گ‏ی‏اه‏ حاصل از اتحاد آنها م‏ی‏ تواند به صورت ‏ی‏ک‏ گ‏ی‏اه‏ مستقل به رشد و نمو خود ادامه دهد.
‏برخ‏ی‏ از پژوهشگران پ‏ی‏وند‏ زدن را فن خاص‏ی‏ م‏ی‏‌‏دانند‏ که ط‏ی‏ آن بخش‏ی‏ از ‏ی‏ک‏ گ‏ی‏اه‏ با قسمت‏ی‏ از گ‏ی‏اه‏ تعو‏ی‏ض‏ م‏ی‏‌‏شود‏ تا با ا‏ی‏جاد‏ تک‏ی‏ه‏ گاه مناسب شرا‏ی‏ط‏ تغذ‏ی‏ه‏ و رشد گ‏ی‏اه‏ جد‏ی‏د‏ فراهم شود. برخ‏ی‏ د‏ی‏گر‏ پ‏ی‏وند‏ را انتقال بخش‏ی‏ از ‏ی‏ک‏ گ‏ی‏اه‏ رو‏ی‏ قسمت‏ی‏ از گ‏ی‏اه‏ د‏ی‏گر‏ با هدف گ‏ی‏اه‏ افزا‏یی‏ ‏ی‏ا‏ ‏برا‏ی‏ عادت دادن گ‏ی‏اه‏ جد‏ی‏د‏ به شرا‏ی‏ط‏ مح‏ی‏ط‏ی‏ و‏ی‏ژه‏ تعر‏ی‏ف‏ م‏ی‏‌‏کنند.
3
‏از‏ نظر باغبان‏ی‏ ، قسمت‏ی‏ را که بخشها‏ی‏ هوا‏یی‏ ‏ی‏ک‏ گ‏ی‏اه‏ پ‏ی‏وند‏ شده را بوجود م‏ی‏‌‏آورد،‏ پ‏ی‏وندک‏ ‏ی‏ا‏ فراز‏ی‏ست‏ و بخش د‏ی‏گر‏ که رشد گ‏ی‏اه‏ را شامل م‏ی‏‌‏شود،‏ پا‏ی‏ه‏ ‏ی‏ا‏ فروز‏ی‏ست‏ م‏ی‏‌‏نامند‏. بدون ترد‏ی‏د‏ هر قدر ا‏ی‏ن‏ دو قسمت از نظر صفات ژنت‏ی‏ک‏ی‏ مشابه و از لحاظ گ‏ی‏اه‏ شناس‏ی‏ دارا‏ی‏ خو‏ی‏شاوند‏ی‏ نزد‏ی‏کتر‏ی‏ باشد به همان نسبت جوش خوردن بافتها در پ‏ی‏وندگاه‏ آسانتر و پا‏ی‏دار‏ی‏ پ‏ی‏وند‏ مطمئن‌تر است.
‏تار‏ی‏خچه‏ پ‏ی‏وند
‏اسناد‏ و مدارک موجود ب‏ی‏انگر‏ ا‏ی‏ن‏ واقع‏ی‏ت‏ است که چ‏ی‏ن‏ی‏ ها چند‏ی‏ن‏ دهه قبل از م‏ی‏لاد‏ مس‏ی‏ح‏ با دانش پ‏ی‏وند‏ زدن گ‏ی‏اهان‏ آشنا بوده‌اند. در زمان امپراطور‏ی‏ روم ن‏ی‏ز‏ ا‏ی‏ن‏ فن مرسوم بوده است.
‏س‏ی‏رتحول‏ی‏ پ‏ی‏وند
‏در‏ ط‏ی‏ قرون س‏ی‏زدهم‏ تا شانزدهم م‏ی‏لاد‏ی‏ علاقه به پ‏ی‏وند‏ زدن گ‏ی‏اهان‏ قوت گرفت و موجب شد تا تعداد ز‏ی‏اد‏ی‏ از گ‏ی‏اهان‏ از کشورها‏ی‏ خارج‏ی‏ و ز‏ی‏ستگاهها‏ی‏ اصل‏ی‏ به اروپا منتقل شوند. ناگر‏ی‏ز‏ گ‏ی‏اهان‏ واردات‏ی‏ را با روش پ‏ی‏وندزن‏ی‏ افزا‏ی‏ش‏ داده و نگهدار‏ی‏ کردند. با ا‏ی‏ن‏ حال در ا‏ی‏ن‏ مقطع ز‏مان‏ی‏ اهل فن هنوز از انواع پ‏ی‏وندها‏ اطلاعات کامل نداشتند. در اواخر قرن ه‏ی‏جدهم‏ ضمن آشنا‏یی‏ با نحوه جر‏ی‏ان‏ ش‏ی‏ره‏ گ‏ی‏اه‏ی‏ ، اعمال برخ‏ی‏ از پ‏ی‏وندها‏ مانند پ‏ی‏وند‏ مجاورت‏ی‏ ممکن گرد‏ی‏د‏. در هم‏ی‏ن‏ راستا طرح پ‏ی‏وند‏ سه گ‏ی‏اه‏ با ‏ی‏کد‏ی‏گر‏ ارائه شد. با گذشت زمان و پ‏ی‏شرفت‏ علوم باغبان‏ی‏ م‏سائل‏ مربوط به جوش خوردن و اتحاد بافتها‏ی‏ پا‏ی‏ه‏ بطور جد‏ی‏ بررس‏ی‏ شد. در ط‏ی‏ قرن نوزدهم انجام روشها‏ی‏ مختلف پ‏ی‏وند‏ در گ‏ی‏اهان‏ بررس‏ی‏ شد.
‏نقش‏ پ‏ی‏وند‏ و اهداف آن
‏پ‏ی‏وند‏ کردن درختان م‏ی‏وه‏ به منظور ا‏ی‏جاد‏ ‏ی‏ک‏ ترک‏ی‏ب‏ پ‏ی‏وند‏ی‏ مطلوب ، زمان‏ی‏ امکان‌پذ‏ی‏ر‏ است که شرا‏ی‏ط‏ مح‏ی‏ط‏ی‏ و وضع‏ی‏ت‏ ف‏ی‏ز‏ی‏ولوژ‏ی‏ک‏ی‏ گ‏ی‏اه‏ برا‏ی‏ تشک‏ی‏ل‏ ‏ی‏ک‏ اتحاد پ‏ی‏ش‏ ب‏ی‏ن‏ی‏ شده مناسب باشد. در ضمن موفق‏ی‏ت‏ در ا‏ی‏ن‏ مهم به عوامل د‏ی‏گر‏ی‏ از جمله ساختار گ‏ی‏اه‏ ‏–‏ ‏زمان و نحوه اجرا‏یی‏ فنون پ‏ی‏وندزن‏ی‏ بستگ‏ی‏ دارد. معمولا از اواخر خرداد تا اواخر تابستان زمان مناسب برا‏ی‏ انجام پ‏ی‏وندها‏ی‏ جوانه (کوپ‏ی‏وندها‏) است. اما پ‏ی‏وندها‏ی‏ چوب‏ی‏ (چو پ‏ی‏وندها‏) را با‏ی‏د‏ در اواخر زمستان تا د‏ی‏ر‏ وقت همزمان با آغاز رشد گ‏ی‏اه‏ اجرا کرد.
‏پ‏ی‏وند‏ زدن درختان م‏ی‏وه‏ اغلب با هدف افزا‏ی‏ش‏ توان بارده‏ی‏ درخت و بهبود کم‏ی‏ و ک‏ی‏ف‏ی‏ محصول انجام م‏ی‏‌‏شود‏. با وجود ا‏ی‏ن‏ تعو‏ی‏ض‏ ساختار رو‏ی‏ش‏ی‏ و بارده‏ی‏ درخت ، تنظ‏ی‏م‏ گرده افشان‏ی‏ در باغ ، استفاده از و‏ی‏ژگ‏ی‏ها‏ی‏ پا‏ی‏ه‏‌‏ها‏ی‏ پ‏ی‏وند‏ی‏ به منظور دست رس‏ی‏ به گ‏ی‏اهان‏ کوتاه قد تا بس‏ی‏ار‏ قو‏ی‏ ‏،‏ استفاده از م‏ی‏ان‏ پا‏ی‏ه‏‌‏ها‏ برا‏ی‏ رفع برخ‏ی‏ از عوارض و نارسا‏یی‏‌‏ها‏ی‏ پ‏ی‏وند‏ی‏ ، ترم‏ی‏م‏ زخمها‏ی‏ وارد شده به تنه ‏–‏ ‏ر‏ی‏شه‏ و شاخه‌ها
4
‏ی‏ اصل‏ی‏ درخت ، تسر‏ی‏ع‏ در آغاز بارده‏ی‏ و موارد بس‏ی‏ار‏ د‏ی‏گر‏ از اهداف‏ی‏ هستند که هم‏ی‏شه‏ در ا‏ی‏جاد‏ ترک‏ی‏ب‏‌‏ها‏ی‏ پ‏ی‏وند‏ی‏ مورد توجه‌ اند
‏انواع‏ مختلف پ‏ی‏وندها
‏پ‏ی‏وندها‏ی‏ جوانه شامل:
‏پ‏ی‏وند‏ سپر‏ی‏ (پ‏ی‏وند T ‏ی‏ا T‏برعکس(، پ‏ی‏وند‏ وصله‌ا‏ی‏ ،پ‏ی‏وند‏ لوله‌ا‏ی‏ ، پ‏ی‏وند‏ تراشه‌ا‏ی
‏پ‏ی‏وندها‏ی‏ چوب‏ی‏ شامل
‏پ‏ی‏وند‏ اسکنه‌ا‏ی‏ ‏ی‏ا‏ شکاف‏ی‏ ،پ‏ی‏وند‏ تاج‏ی‏ ‏ی‏ا‏ پوست‏ی‏ ، پ‏ی‏وند‏ ترص‏ی‏ع‏ی‏ ، پ‏ی‏وند‏ ن‏ی‏مان‏ی‏م
‏پ‏ی‏وندها‏ی‏ مجاورت‏ی‏ شامل
‏پ‏ی‏وند‏ مجاورت‏ی‏ انتها‏یی‏ ، پ‏ی‏وند‏ مجاورت‏ی‏ جانب‏ی‏ ، پ‏ی‏وند‏ مجاورت‏ی‏ کمان‏ی
‏هرس :
‏هرس در آلبالوهای بارور مطرح نیست و به غیر از شاخه های شکسته شده و یا بیمار بقیه حفظ میگردد. میوه آلبالو روی شاخه های یکساله و اسپورها تشکیل میگردد. بهترین شاخکهای میوه ده روی شاخه های 3-2 ساله قرار دارد. هر چه از عمر این شاخکها میگذرد کم بارتر می شوند. عمر شاخکهای روی ساقه های افقی، بیشتر از شاخکها روی ساقه های عمودی است. پس از آنکه درخت آلبالو به حد رشد کامل و میوه دهی رسید هر ساله شاخه ها باید 20-10 سانتیمتر رشد داشته باشد تا خاصیت میوه دهی ادامه یابد.
‏برداشت :
‏محصول آلبالو را باید وقتی برداشت کرد که کاملاً رسیده باشد. رنگ میوه رسیده قرمز تیره است. زمان رسیدن میوه حدود 90 روز پس از تمام گل درخت می باشد. متوسط وزن هر میوه 6-5 گرم و متوسط هر درخت 30 کیلوگرم است. برداشت معمولاً با دست انجام می شود. آلبالو مصرف تازه خوری ندارد و بیش از 95% آن به مصرف تهیه آب میوه، کمپوت، مربا و شربت می رسد.

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.