لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 75 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
1
مقدمه:
شکست تحصیلی و خسارتهای ناشی از آن یکی از نقایص آموزشی بسیاری از کشورهای جهان سوم، و از آن جمله کشور ایران است .
کودکان ما ارزشمندترین سرمایه جامعه ، ظریف ترین و گرانبهاترین هدیه ای هستند که خداوند به عنوان امانت به ما سپرده است و از وظایف جامعۀ دست اندر کاران تعلیم تربیت کشور اسلامی است که از طریق مطلوبترین روشها و انسانی ترین رفتار کودکان جامعه (آینده سازان) را هدایت کنند در این راستا خانواده در آموزش و پرورش به عنوان محور و پایه اصلی می توانند انجام وظیفه کنند.
روشها و طرحهای متعدد برای همکاری پدر و مادرها با فرزندان وجود دارد که در شرایط مختلف به فراخور مال والدین قابل اجرا و بهره برداری می باشند میزان تصمیمات تراکم شغلی ، موقعیت اقتصادی ، اجتماعی پدر و مادرها از جمله عوامل تعیین کننده ای هستند که حدود و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان را مشخص می سازند.
2
چکیده تحقیق :
علل و عوامل متعددی باعث ایجاد افت تحصیلی می شود که می توان آنها را به علل و عوامل خارجی و داخلی نظام آموزش و پرورش تقسیم کرد از آنجا که این عوامل تأثیر متقابل بر روی هم دارند نمی توانند جداگانه مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرند ولی برای بهتر شناخته شدن این علل و عوامل و به منظور انجام یک تحقیق دقیق یک محدوده زمانی کوتاه ناگزیر به انتخاب یک بعد از علل و و عوامل ( یعنی علل و عوامل خارجی) افت تحصیلی شده این اهدافی که مورد بررسی و مطالعه قرار می گیرند عبارتند از:
اهداف کلی : هدف کلی این تحقیق ارائه پیشنهادات بر اساس نتایج بدست آمده جهت کاهش افت تحصیلی است
اهداف ویژه : هدف ویژه بررسی و شناسایی ویژگیهای اجتماعی ، اقتصادی و فرهنگی دانش آموزان دختر سال سوم راهنمایی دارای افت تحصیلی
3
موضوع: بررسی ویژگیهای اجتماعی ، اقتصادی، فرهنگی دانش آموزان دخترانه کرج با سابقه شکست تحصیلی
در رابطه با سوالات فوق الذکر 100 نفر از دانش آموزان دختر سال سوم راهنمایی فروردین که این تعداد از مدرسه راهنمایی از طریق نمونه گیری خوشه ای تصادفی انتخاب شدند و پرسشنامه 20 سوال در بین آنها توزیع گردیده است.
با توجه به توضیحات نتایج ذیل در این تحقیق به دست آمده است.
اکثر دانش آموزان مردود در خانواده هایی با سطح پایین اقتصادی زندگی می کردند.
اکثریت دانش آموزان مردود با سطح پایین اجتماعی و فرهنگی پایین قرار دارند.
اکثریت دانش آموزان مردود برنامه ریزی صحیحی جهت گذراندن اوقات فراغت خود ندارند.
اکثریت دانش آموزان مردود دوستان بی تفاوت نسبت به تحصیل ، اهل تفریح و یا ترک تحصیل کرده دارند.
4
بیان مسئله :
همگام با پیشرفت و افزایش سرانه آموزش و پروش نیز درمان افزایش است . مسلما هر جامعه ای که برای تعلیم و تربیت سرمایه گذاری می کند انتظار دارد که محصولی در راستای هدف نظام آموزش و پرورش بدست آورد تا این سرمایه گذاری عظیم از طریق تربیت انسانی جوابگوی احتیاجات جامعه گردد.
در این تحقیق تأثیر عوامل اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی مدارس مورد بررسی قرار می گیرد و در مورد مسائلی مثل فقر و محرومیت اقتصادی، نا مناسب بودن مکان زندگی نگرش والدین نسبت به تحصیل فرزندان توفیقاتی داده شده است.
فصل اول
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 88 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
دانشگاه علمی کاربردی
پودمانی خانه کارگر
فرآورده های لبنی
فهرست :
عنوان صفحه
بخش اول: مقدمه 6
پوکی استخوان بیماری خاموش 6
بخش دوم : کلیات درباره شرکت 10
خلاصه فعالیت تعاونی 10
تاریخچه شرکت 11
تنظیم دوایربه خدماتی و تولیدی 15
چارت سازمانی 16
بخش سوم: آزمایشگاه 17
خطوط تولید 20
مراحل پاستوریزاسیون شیر 20
تولید پنیر سفید مخصوص صبحانه 21
مراحل ساخت کره پاستوریزه 32
خط تولید دوغ پاستوریزه 33
مراحل تولید خامه قنادی شیرین شده 33
خط تولید کشک مایع 34
مراحل تولید پنیر پیتزا 36
خط تولید ماست خامه ای 38
بخش چهارم : انبار 39
انبار های سرپوشیده 39
انبار های باز 39
وظایف انباردار 39
انواع موجودی های انبار 40
کالای انتقالی از سایر انبار ها و اجناس بر گشتی 42
مدارک خرید 44
تحویل کالا به انبار 44
تحویل دائم 45
نحوه و موارد استفاده از فرم رسید انبار 45
در خواست کالا و مواد از انبار 46
تحویل وخروج کالا ازانبار 47
کارتکس انبار 51
گزارش موجودی از انبار 53
اصول ایمنی و حفاظت انبار 54
بخش پنجم : مقدمه 56
عوامل موثر در بالا بردن میزان فروش 57
بازاریابی و تبلیغات 58
مزایای تبلیغات 59
وظایف مدیر بازاریابی و فروش 60
بخش ششم : دایره سرپرستی 61
نقش واحد سرپرستی به عنوان جزیی از سیستم 61
اصول مدیریت و سرپرستی 62
واحد خرید مواد 65
خرید های داخلی 66
در خواست خرید مواد 66
سفارش کالا به فروشنده 67
بازرسی و کنترل اجناس خریداری شده 68
بخش هفتم : گردش حساب های صنعتی 69
فهرست حساب های ترازنامه ای 70
فهرست حساب های سود و زیانی 72
بهای تمام شده کالای فروخته شده 73
هزینه ها 74
سایر درآمدها 74
کسور درآمد 74
سیستم حسابداری صنعتی کارخانه 74
کنترل مواد 78
کسر و اضافات مواد 80
عوامل بهای تمام شده مواد اولیه 82
نحوه ثبت مواد برگشتی به انبار 84
هزینه های مشترک و فرعی کارخانه 85
کنترل هزینه های دستمزد 87
حسابداری حقوق و دستمزد 89
دستمزد اوقات تلف شده 90
پاداش کارکنان 91
ذخیره دستمزد ایام مرخصی 91
توضیحاتی راجع به برخی کسورات دستمزد بیمه 94
پرداخت مساعده 95
انحرافات حقوق و دستمزد 96
کنترل سربار کارخانه 97
برآورد هزینه های سربار. 97
تجزیه تحلیل کسری یا اضافات سربار کارخانه 100
بخش هشتم : واحد تعمیرات 101
نگهبانی 101
نتیجه گیری وجع بندی 102
منابع و ماخذ 105
بخش اول :
مقدمه:
به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند.
اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ایران حدود نصف استانداردهای مطلوب می باشد.
پوکی استخوان – بیماری خاموش :
زنان هشت برابر بیشتر از مردان دچار پوکی استخوان می شوند:
به اعتقاد محققان، احتمال دچار شدن به پوکی استخوان در موارد زیر بیشتر است:
سن بیش از 50 سال، زن بودن، یائسگی، نخوردن یا کم خوردن لبنیات، قرار نگرفتن در معرض نور مستقیم خورشید، جثه کوچک،پوست روشن،ورزش نکردن،سیگار کشیدن، استفاده دراز مدت از داروهای ضد انعقاد(کوروتون)، داشتن افراد مبتلا به پوکی استخوان در میان خویشاوندان، استفاده از غذاهای پر نمک،نوشیدن الکل و قهوه زیاد و بعضی از اختلالات هورمونی مانند پرکاری تیروئید و کم کاری غدد جنسی.
درپوکی استخوان ، استخوان ها به شدت شکننده می شوند و ممکن است با ضربه های کوچک و حتی خود به خود بشکنند،کلسیم در این میان برای بازسازی و استحکام استخوان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. اگر کلسیم بدن کافی نباشد استخوان پوک و شکننده می شود. پوکی استخوان علامتی ندارد. یک نکته بازدارنده در جهت اطلاع از این بیماری این است که معمولا شخص بعد از شکستگی به وجود آن پی می برد. در بعضی از افراد پوکی استخوان به صورت خمیدگی ستون فقرات بروز می کند. بهترین روش تشخیص پوکی استخوان سنجش تراکم استخوانی (رانسیتو متری) است که با نظر پزشک صورت می گیرد.
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 110 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
1
قال رسول الله ( ص ):
لَمّاخَلَقَ اللهُ وَالمَعیشَتهُ جَعَلَ
ا لبَرَکاتِ فی ا لحَسُرثِ وَ
ا لغَنَم
خداوند متعال هنگامیکه روزی را آفرید،
برکت را در کشاورزی قرار داد.
کنز العمال ج4. ص32
2
فهرست مطالب
مقدمه .................................................................................................................................5
فصل اول – جایگاه و اهمیت کشاورزی
تاریخچه کشاورزی...................................................................................................................7
نقش و اهمیت کشاورزی در جامعه ................................................................................................7
نقش و جایگاه بخش کشاورزی در ایجاد اشتغال .................................................................................9
ساختار شاغلان بخش کشاورزی از نظر سطح سواد ...........................................................................11
اهمیت آموزش و تحقیقات علمی در توسعه کشاورزی .........................................................................12
اهمیت نیروی انسانی ماهر و مدیریت ...........................................................................................13 مفهوم ارزش اقتصادی و ارتباط کشاورزی با ارزش افزوده ..................................................................14
معرفی مؤسسات و نهادهای عمده تحقیقاتی و آموزش کشاورزی .............................................................15
نقش اطلاعات و آمار در توسعه کشاورزی......................................................................................15
وضعیت کلی کشاورزی در کشور................................................................................................16
موقعیت جغرافیائی ایران .........................................................................................................16
چه عواملی در تنوع آب و هوائی کشور ما مؤثرند ............................................................................17
سیاست های کشاورزی دولت.....................................................................................................18
نگاهی به استان خراسان .........................................................................................................20
فصل چهارم- فعالیت های مرتبط به امور زراعی و باغبانی
خاکشناسی
خاک چیست.....................................................................................................................................22
شناسائی خاک در ایران........................................................................................................................23
پروفیل خاک....................................................................................................................................24
بافت خاک.......................................................................................................................................24
ساختمان خاک ................................................................................................................................ 25
اجزای معدنی خاک ...........................................................................................................................25
هوموس...........................................................................................................................................25
ذرات فعال خاک...............................................................................................................................26
انواع زمین های زراعتی و طبقه بندی آنها.............................................................................................26
واکنش خاک....................................................................................................................................27
اصلاح خاک های شور و قلیا................................................................................................................28
مفاهیم باروری و حاصلخیزی خاک .....................................................................................................28
آبیاری
اهمیت آبیاری...........................................................................................................................30
وضعیت آب در خاک.................................................................................................................31
3
تعریف آبیاری..........................................................................................................................32
طراحی سیستم های آبیاری .......................................................................................................32
روش های مختلف آبیاری: سیستم آبیاری سطحی- سیستم آبیاری تحت فشار..............................................32
آبیاری با دست..........................................................................................................................33
آبیاری سطحی..........................................................................................................................33
آبیاری بارانی...........................................................................................................................34
آبیاری قطره ای........................................................................................................................35
آبیاری زیر زمینی.....................................................................................................................36
آبخیزداری................................................................................................................................37
منابع آبهای زیر زمینی...............................................................................................................38
چاه ها: چاه های باز- چاه های لوله ای ...........................................................................................38
تعریف دبی آب...........................................................................................................................38
حشره شناسی و دفع آفات نباتی
رابطه انسان با حشرات ..............................................................................................................39
روش های مبارزه با آفات نباتی.....................................................................................................40
مبارزه مکانیکی- فیزیکی- زراعی- بیولوژیکی- روانی- ژنتیکی- شیمیائی- تلفیقی
حشره کش ها یا سموم حشره کش...................................................................................................42
حشره کش های معدنی- آلی گیاهی- آلی کلره – سموم فسفره آلی - سموم گوگردی
سموم از نظر نحوه اثر به 5 گروه تقسیم می شوند ................................................................................43
.تعریف آفت................................................................................................................................44
تعریف بیماری............................................................................................................................44
آشنائی با چند آفت مهم گیاهان زراعی و درختان میوه............................................................................44
مبارزه با علف هرز....................................................................................................................46
مبارزه با موش ها .....................................................................................................................46
اصلاح نباتات
ا اصلاح نباتات و اثرات آن در کشاورزی..........................................................................................47
فصل پنجم- امور جنگل و مرتع
منابع طبیعی...........................................................................................................................49
اهمیت و نقش منابع طبیعی............................................................................................................50
تعریف جنگل............................................................................................................................52
تقسیم بندی جنگلها براساس کیفیت:جنگل های تولیدی – جنگل های حمایتی وحفاظتی- پارک جنگلی................53
تقسیم بندی جنگل ها از نظر اقلیم آب و هوائی ...................................................................................53
تقسیم بندی جنگل ها از لحاظ جامعه نباتی جنگلی................................................................................53
تعریف جنگل داری ...................................................................................................................53
4
فواید جنگل ..............................................................................................................................54
نگاهی به فرآیند تخریبی جنگل های کشور .......................................................................................54
تعریف مرتع ...........................................................................................................................56
گروه بندی مراتع: مراتع غیر مشجر- مشجر قشلاقی- ییلاقی- زودبازده- دیربازده ......................................56
تعریف بیابان..........................................................................................................................57
اثرات بیابانی و کویری شدن اراضی............................................................................................57
بیابان زائی و مبارزه با آن........................................................................................................58
مشاغل مربوط به منابع طبیعی.....................................................................................................59
فصل ششم – ماشین های کشاورزی
پیش گفتار.......................................................................................................................61
تعریف مکانیزاسیون....................................................................................................................62
فواید ماشینی کردن کشاورزی.........................................................................................................62
آشنائی با وضعیت کشاورزی و نیروی کششی مورد استفاده در ایران.........................................................63
انواع اتصالات در ادوات کشاورزی..وسیله کشیدنی- وسیله سوار- وسیله نیمه سوار وماشین خودگردان..............64
تراکتور و تکامل آن.....................................................................................................................65
طبقه بندی تراکتور ها...................................................................................................................65
خاک ورزی یا آماده سازی زمین.....................................................................................................66
روش های خاک ورزی . خاک ورزی اولیه- خاک ورزی ثانویه ............................................................67
گاوآهن......................................................................................................................................68
نام گذاری و تشریح قسمت های مختلف گاوآهن ...................................................................................68
انواع گاوآهن و موارد استفاده آن .....................................................................................................69
گاوآهن برگردان دار- گاوآهن بشقابی- گاوآهن چیزل یا قلمی- زیر شکن- نهر کن.
ادوات خاک ورزی ثانویه .............................................................................................................71
کولتیواتورها- دیسک ها- هرس دندانه میخی- تسطیح کن ها- غلتک ها یا خرد کننده ها .
کاشت محصولات.......................................................................................................................74
ماشین آلات کاشت ( ردیف کارها- خطی کارها)................................................................................75
انواع خطی کارهای غلات..........................................................................................................77
بذرپاش ها..............................................................................................................................77
کارنده های مخصوص ( نشاء کار و سیب زمینی کار )......................................................................78
ادوات داشت ............................................................................................................................78
کولتیواتور- وجین کن دوار- کولتیواتور دوار- ماشین های تنک کن- سم پاش ها
ماشین های برداشت .................................................................................................................81
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 43 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
مقدمه
آدمی در اوایل پیدایش زندگی اجتماعی خود به طور تصادفی به حساب و چگونگی محاسبه پی برد تا بتواند چرخه زندگی خود را بچرخاند.
اجتماعات اولیه زندگی ثابتی نداشتند و پیوسته در حال کوچ کردن بودن بنابراین زندگی آنها وابسته به وضعیت آب و هوا بود به همین خاطر آنها زمستان را در مناطق گرمسیر به سر می بردند و همیشه طوری محاسبه می کردند که زمستان را در سختی به سر نبرند.
هرچه از عمر این زمین می گذرد آدمی در حال پیشرفت و تکامل است به طوری که در چند دهه اخیر انسان از وسایل متفاوتی برای محاسبه استفاده نموده است به طور مثال از چورتکه به کامپیوتر رسیده و برنامه های خود را از قبل تعیین می کنند. تا آینده ای آسان در پیشه رو داشته باشد.
یک انسان متفکر و یا یک شرکت موفق شرکتی است که دارای برنامه ریزی درست باشد
تاریخچه شرکت کرج کنسرو( شوبران):
شرکت تولیدی شوبران تولیده کننده انواع ترشیجات و مرباجات از سال 1354 شروع به کار نمود و شرکت آن واقع در کرج- مهرشهر- بلوار ارم- خیابان طالقانی می باشد.
این شرکت دارای محصولات متنوعی می باشد از قبیل:
انواع شورها مانند: خیارشور، کلم، مخلوط و غیره.
انواع ترشیجات مانند: لیته، مخلوط، گل کلم، سیر و غیره.
انواع مرباجات مانند: هویج، بالنگ، سیب، به، آلبالو، پرتقال، توت فرنگی، سه میوه و غیره.
در کل این شرکت دارای 24 نوع محصول می باشد.
قابل ذکر است که این شرکت مواد اولیه اش را از قبیل میوه جات سبزیجات و غیره را به طور مستقیم از دست کشاورزان خریداری می نماید.
شرکت تولیدی کرج کنسرو تا سال 77 به کار خود ادامه داد ولی در این سال به علت مشکلاتی که بین سهام داران آن و از طرف دیگر در مدیریت آن به وجود آمد کار این واحد تولیدی تا 2 سال به تأخیر افتاد و بعد از دو سال با نام جدیدی به نام کرج کنسرو( شوبران) به فعالیت خود ادامه داد البته این بار با سهام داران و مدیریت جدید.
فعالیت شرکت:
شرکت کرج کنسرو( شوبران) محصولات تولید شده خود را به نقاط مختلفی توزیع می کند و علاوه بر کلیه نقاط داخل کشور این شرکت تولیدات خود را به خیلی از کشورهای دیگر صادر می کند درست است که تولیدات آن به میزانی نمی رسد که بتواند سفارشات داخلی خود را تأمین نماید ولی به علت سود زیادی که در صادرات به کشورهای عربی از جمله عربستان، عراق، پاکستان، ارمنستان و افغانستان دارد بیشتر مایل به صادرات است تا ورود محصولاتش به بازارهای داخلی.
یک موضوع دیگر که در فعالیت این شرکت وجود دارد این است که شرکت اغلب محصولات خود را به صورت عمده و بدون لیبل شرکت خود به شرکتهای دیگر می فروشد و آن شرکتها با لیبلهای منحصر به خود تولیدات این شرکت را به بازار منتقل می کنند به همین دلیل است که این شرکت نتوانسته آن طور که باید نامش را در بازار داخلی مطرح کند.
شرکت کرج کنسرو( شوبران) اغلب کارهای خود را به صورت سنتی و دستی انجام می دهد و از دستگاههای پیشرفته در این شرکت خبری نیست.
این شرکت به غیر از تولیدات کنسروی خود چیز دیگری را تولید نمی کند بنابراین تمامی شیشه جات و قوطیها و وسایل دیگر بسته بندی را از شرکتهای دیگر از قبیل شرکت مریم خریداری می کند.
یک سری دیگر از تولیدات این شرکت به شرکتهای دیگر برای مصارف خودشان یعنی، صبحانه و نهار پرسنل شان فروخته می شود.
مالکیت شرکت:
شرکت کرج کنسرو( شوبران) از لحاظ مالکیت به صورت سهامی خاص می باشد و متشکل از سه شریک که هر کدام به طور مساوی در این شرکت سهیم می باشند و یکی از این شرکها به عنوان مدیر کل این واحد تولیدی فعالیت می کند.
این شرکت علاوه بر مدیر کل دارای 3 مدیر دیگر یعنی مدیر تولید و مدیر فروش و مدیر مالی می باشد سهام این شرکت 3 قسمت مساوی می باشد که هر کدام توسط شرکها وارد شرکت شده است سرمایه این شرکت متشکل از سرمایه نقدی و غیرنقدی می باشد منظم و حسابداری دقیق باشد.
بسیاری برنامه ریزی را مربوط به علم مدیریت می دانند در حالی که اگر به طور دقیق به علم مدیریت بنگریم خواهیم دید که مدیریت زیرمجموعه ای از حسابداری است زیرا مدیران با استفاده از اطلاعات حسابداری به برنامه ریزی می کنند.
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 106 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
1
مقدمه :
کلیه داراییهای یک واحد تجاری - تولیدی دارای ارزش اقتصادی است و حصول اطمینان از به کارگیری آن طبق هدفهای تعیین شده ، نیازمند طرح ریزی می باشد . مثلاً مهندسین تولید برای استفاده موثر از تسهیلات تولید ، برای کلیه فعالیتهای تولیدی به دقت برنامه ریزی می کنند . یا مدیران سیستم ضوابط عملیاتی را به نحوی تنظیم می کنند که حداکثر استفاده را از سیستم کامپیوتر به عمل آورند و از هر گونه استفاده نابجا از این سیستم جلوگیری نمایند . برخی از داراییها به علت ماهیت یا اهمیت آن مستلزم بذل توجه و اعمال دقت بیشتر مدیریت است . موجودیها ، دارایی دیگری است که نیازمند توجه دقیق مدیریت واحدهای تجاری - تولیدی می باشد .
1
مقدمه :
کلیه داراییهای یک واحد تجاری - تولیدی دارای ارزش اقتصادی است و حصول اطمینان از به کارگیری آن طبق هدفهای تعیین شده ، نیازمند طرح ریزی می باشد . مثلاً مهندسین تولید برای استفاده موثر از تسهیلات تولید ، برای کلیه فعالیتهای تولیدی به دقت برنامه ریزی می کنند . یا مدیران سیستم ضوابط عملیاتی را به نحوی تنظیم می کنند که حداکثر استفاده را از سیستم کامپیوتر به عمل آورند و از هر گونه استفاده نابجا از این سیستم جلوگیری نمایند . برخی از داراییها به علت ماهیت یا اهمیت آن مستلزم بذل توجه و اعمال دقت بیشتر مدیریت است . موجودیها ، دارایی دیگری است که نیازمند توجه دقیق مدیریت واحدهای تجاری - تولیدی می باشد .
1
مقدمه :
کلیه داراییهای یک واحد تجاری - تولیدی دارای ارزش اقتصادی است و حصول اطمینان از به کارگیری آن طبق هدفهای تعیین شده ، نیازمند طرح ریزی می باشد . مثلاً مهندسین تولید برای استفاده موثر از تسهیلات تولید ، برای کلیه فعالیتهای تولیدی به دقت برنامه ریزی می کنند . یا مدیران سیستم ضوابط عملیاتی را به نحوی تنظیم می کنند که حداکثر استفاده را از سیستم کامپیوتر به عمل آورند و از هر گونه استفاده نابجا از این سیستم جلوگیری نمایند . برخی از داراییها به علت ماهیت یا اهمیت آن مستلزم بذل توجه و اعمال دقت بیشتر مدیریت است . موجودیها ، دارایی دیگری است که نیازمند توجه دقیق مدیریت واحدهای تجاری - تولیدی می باشد .
2
موجودیها دو ویژگی مهم دارد که این ویژگیها ، بذل توجه خاص و همچنین طرحریزی آن را الزامی می کند . ویژگی اول ، صرف مقدار متنابهی از منابع واحدهای تجاری - تولیدی در موجودیهاست . ویژگی دوم ، گردش موجودیهاست که برخلاف داراییهای غیرجاری به طور مداوم مصرف و مجدداً جایگزین می گردد .