هزار فایل: دانلود نمونه سوالات استخدامی

دانلود فایل, مقاله, مقالات, آموزش, تحقیق, پروژه, پایان نامه,پروپوزال, مرجع, کتاب, منابع, پاورپوینت, ورد, اکسل, پی دی اف,نمونه سوالات استخدامی,خرید کتاب,جزوه آموزشی ,,استخدامی,سوالات استخدامی,پایان نامه,خرید سوال

هزار فایل: دانلود نمونه سوالات استخدامی

دانلود فایل, مقاله, مقالات, آموزش, تحقیق, پروژه, پایان نامه,پروپوزال, مرجع, کتاب, منابع, پاورپوینت, ورد, اکسل, پی دی اف,نمونه سوالات استخدامی,خرید کتاب,جزوه آموزشی ,,استخدامی,سوالات استخدامی,پایان نامه,خرید سوال

دانلود مقاله صنایع مواد غذایی 16 ص

دانلود مقاله صنایع مواد غذایی 16 ص

دانلود-مقاله-صنایع-مواد-غذایی-16-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 16 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

1
‏صنایع‏ مواد غذایی
‏غذا ‏و ‏تغذیه ‏، بی‌شک مهمترین موضوع مورد بحث دنیای امروز ‏را تشکیل می‌دهد. افزایش آگاهی و دانش مردم در مورد خصوصیات تغذیه‌ای ترکیبهای ‏مختلفی غذایی ، نیازمند این است که در مورد غذاهای خاص اطلاعات بیشتری مانند میزان ‏هر یک از مواد ‏معدنی ‏و ویتامینها و مقدار ‏مواد ‏قندی ‏و ‏چربی‌ها ‏ارائه ‏شود.‏امروزه بسیاری از روشهای مورد استفاده در ‏تجزیه ‏غذاها بر اساس سیستمی استوار است که حدود صد سال پیش توسط دو دانشمند آلمانی به ‏نامهای Stohman ‏و Hennberg ‏برای تجزیه مواد غذایی دامی ارائه گردید و ‏تحت عنوان ‏تجزیه تقریبی غذاها ‏نامگذاری ‏شد. این طرح تجزیه‌ای شامل اندازه گیری اجزای اصلی غذا با استفاده از روشهای نسبتا ‏سریع و قابل قبول بدون نیاز به وسایل یا ‏مواد ‏شیمیایی ‏پیچیده می‌باشد.‏مواد غذایی در واقع دو نیاز فیزیولوژیکی یعنی ‏تامین انرژی و تشکیل و مرمت بافتها را بر عهده دارند که ‏کربوهیدراتها ‏و چربی‌ها تامین کننده انرژی مورد نیاز هستند و ‏پروتئین‌ها ‏برای بازسازی بافت‌ها بکار می‌روند.
2
‏بررسی گروههای مهم غذایی
‏گروههای مهم غذایی شامل مواد قندی و ‏نشاسته‌ای (‏کربوهیدراتها) ، شیر و لبنیات ، روغن‌ها و مواد چرب خوراکی ، گوشت و فرآورده‌های ‏گوشتی می‌باشد.
‏مواد قندی و نشاسته‌ای
‏شیرابه‌ای قندی ‏، مایعات غلیظی هستند که که ‏حاوی ‏ساکارز ‏، قند احیا کننده ‏دکسترین ‏، ‏اسیدهای آلی ‏و ‏مواد ازته ‏هستند. مهمترین شیرابه قندی که در ‏صنعت قندسازی ‏استفاده ‏می‌شود، ‏ملاس ‏یا ‏شیرابه چغندرقند و نیشکر ‏است. شیرابه قندی دیگر ، ‏گلوکز مایع ‏است ‏که در صنعت تهیه محصولات قندی اهمیت زیادی داشته و از ‏هیدرولیز ‏نشاسته و بخصوص نشاسته ذرت بوسیله ‏اسید کلریدریک ‏تهیه می‌شود.‏محصول ‏اسیدی هیدرولیز نشاسته ، سپس بوسیله کربنات سدیم خنثی شده و پس از بی‌رنگ کردن ‏بوسیله زغال حیوانی به صورت گلوکز مایع عرضه می‌شود.

 

دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد