هزار فایل: دانلود نمونه سوالات استخدامی

دانلود فایل, مقاله, مقالات, آموزش, تحقیق, پروژه, پایان نامه,پروپوزال, مرجع, کتاب, منابع, پاورپوینت, ورد, اکسل, پی دی اف,نمونه سوالات استخدامی,خرید کتاب,جزوه آموزشی ,,استخدامی,سوالات استخدامی,پایان نامه,خرید سوال

هزار فایل: دانلود نمونه سوالات استخدامی

دانلود فایل, مقاله, مقالات, آموزش, تحقیق, پروژه, پایان نامه,پروپوزال, مرجع, کتاب, منابع, پاورپوینت, ورد, اکسل, پی دی اف,نمونه سوالات استخدامی,خرید کتاب,جزوه آموزشی ,,استخدامی,سوالات استخدامی,پایان نامه,خرید سوال

تحقیق انرژی زمین گرمایی، کاربردها و مزیت های آن در ایران 16 ص

تحقیق انرژی زمین گرمایی، کاربردها و مزیت های آن در ایران 16 ص

تحقیق-انرژی-زمین-گرمایی-کاربردها-و-مزیت-های-آن-در-ایران-16-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 17 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏2
‏انرژی ‏زمین گرمایی، کاربردها و مزیت های آن در ایران
‏ژئوترمال از کلمه ‏ی‏ ‏ی‏ونان‏ی‏ "ژئو" به معن‏ی‏ زم‏ی‏ن، و (ترمال) به ‏معن‏ی‏ گرما و گرما‏یی‏ گرفته شده است. بنابرا‏ی‏ن، انرژ‏ی‏ ژئوترمال به معنا‏ی‏ (انرژ‏ی‏ زم‏ی‏ن ‏گرما‏یی‏) ‏ی‏ا انرژ‏ی‏ با منشا درون‏ی‏ زم‏ی‏ن است. ا‏ی‏ن انرژ‏ی‏، به شکل گرما‏ی‏ محسوس، از بخش ‏درون‏ی‏ زم‏ی‏ن است. ا‏ی‏ن انرژ‏ی‏، به شکل گرما‏ی‏ محسوس، از بخش درون‏ی‏ زم‏ی‏ن منشا م‏ی‏ گ‏ی‏رد و ‏ا‏ی‏ن انرژ‏ی‏ در سنگ ها و آب ها‏ی‏ موجود در شکاف ها و منافذ داخل سنگ در پوسته ‏ی‏ زم‏ی‏ن ‏وجود دارد. مشاهدات به عمل آمده از معادن عم‏ی‏ق و چاه ها‏ی‏ حفار‏ی‏ شده نشان م‏ی‏ دهد که ‏درجه ‏ی‏ حرارت سنگ ها به طور پ‏ی‏وسته با عمق زم‏ی‏ن افزا‏ی‏ش م‏ی‏ ‏ی‏ابد، هر چند نرخ افزا‏ی‏ش ‏درجه ‏ی‏ حرارت ثابت ن‏ی‏ست. با ا‏ی‏ن روند، درجه ‏ی‏ حرارت در قسمت بالا‏یی‏ جبه به مقاد‏ی‏ر ‏بالا‏یی‏ م‏ی‏ رسد و سنگ ها در ا‏ی‏ن قسمت به نقطه ‏ی‏ ذوب خود نزد‏ی‏ک م‏ی‏ شوند‏.
   ‏منشا ‏ا‏ی‏ن گرما در پوسته و جبه ‏ی‏ زم‏ی‏ن، به طور عمده تجز‏ی‏ه ‏ی‏ مواد راد‏ی‏واکت‏ی‏و است. در طول
‏3
‏عمر زم‏ی‏ن، ا‏ی‏ن گرما‏ی‏ درون‏ی‏ به طور آرام تول‏ی‏د شده و در درون زم‏ی‏ن محفوظ و محبوس ‏مانده است. هم‏ی‏ن امر موجب شده است که منبع انرژ‏ی‏ مهم‏ی‏ فراهم شود و امروزه به عنوان ‏انرژ‏ی‏ نامحدود‏ی‏ در مق‏ی‏اس انسان‏ی‏ مورد توجه قرار گ‏ی‏رد.
   ‏از طرف د‏ی‏گر، نظر‏ی‏ه ها‏ی‏ موجود در خصوص تکامل زم‏ی‏ن ن‏ی‏ز ‏مبنا‏یی‏ برا‏ی‏ توض‏ی‏ح وجود گرما در داخل زم‏ی‏ن هستند. مطالعات نشان م‏ی‏ دهد که زم‏ی‏ن در ‏زمان پ‏ی‏دا‏ی‏ش (حدود 5/4 م‏ی‏ل‏ی‏ارد سال قبل) حالت مذاب داشته، تدر‏ی‏جا سرد شده و بخش ‏خارج‏ی‏ آن به صورت جامد درآمده است. اما بخش ها‏ی‏ داخل‏ی‏ آن، به دل‏ی‏ل کند‏ی‏ از دست دادن ‏گرما، حالت مذاب خود را حفظ کرده و دارا‏ی‏ درجه
‏3
‏ی‏ حرارت بالا‏یی‏ است و م‏ی‏ تواند منبع ‏گرما‏یی‏ درون‏ی‏ پوسته باشد که از هسته به طرف خارج منتقل م‏ی‏ شود.
  
   ‏چگونگی انتقال گرمای زمین به سطح زمین:
   ‏گرما از هسته ‏ی‏ زم‏ی‏ن به طور پ‏ی‏وسته به طرف خارج حرکت م‏ی‏ کند. ا‏ی‏ن جر‏ی‏ان از طر‏ی‏ق انتقال و هدا‏ی‏ت ‏گرما‏یی‏، گرما را به لا‏ی‏ه ها‏ی‏ سنگ‏ی‏ مجاور (جبه) م‏ی‏ رساند. وقت‏ی‏ درجه ‏ی‏ حرارت و فشار ‏به اندازه ‏ی‏ کاف‏ی‏ بالا باشد، بعض‏ی‏ از سنگ ها‏ی‏ جبه ذوب م‏ی‏ شوند و ماگما به وجود م‏ی ‏آ‏ی‏د. سپس به دل‏ی‏ل سبک‏ی‏ و تراکم کمتر نسبت به سنگ ها‏ی‏ مجاور، ماگما به طرف بالا ‏منتقل م‏ی‏ شود و گرما را در جر‏ی‏ان حرکت، به طرف پوسته ‏ی‏ زم‏ی‏ن حمل م‏ی‏ کند.
   ‏گاه‏ی‏ اوقات، ماگما‏ی‏ داغ به سطح زم‏ی‏ن م‏ی‏ رسد و گدازه را به وجود م‏ی‏ آورد. اما ب‏ی‏شتر ‏اوقات، ماگما در ز‏ی‏ر سطح زم‏ی‏ن باق‏ی‏ م‏ی‏ ماند و سنگ ها و آب ها‏ی‏ مجاور را گرم م‏ی‏ کند.
‏4
‏ا‏ی‏ن آب ها ب‏ی‏شتر منشاء سطح‏ی‏ دارند و حاصل آب باران‏ی‏ هستند که به اعماق زم‏ی‏ن نفوذ ‏کرده است. بعض‏ی‏ از ا‏ی‏ن آب ها‏ی‏ داغ از طر‏ی‏ق گسل ها و شکست ها‏ی‏ زم‏ی‏ن به طرف بالا حرکت ‏م‏ی‏ کنند و به سطح زم‏ی‏ن م‏ی‏ رسند که به عنوان چشمه ها‏ی‏ آب گرم و آبفشان شناخته م‏ی ‏شوند. اما ب‏ی‏شتر ا‏ی‏ن آب ها در اعماق زم‏ی‏ن، در شکاف ها و سنگ ها‏ی‏ متخلخل محبوس م‏ی ‏مانند و منابع زم‏ی‏ن گرما را به وجود م‏ی‏ آورند.
  
  
  

 

دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.