هزار فایل: دانلود نمونه سوالات استخدامی

دانلود فایل, مقاله, مقالات, آموزش, تحقیق, پروژه, پایان نامه,پروپوزال, مرجع, کتاب, منابع, پاورپوینت, ورد, اکسل, پی دی اف,نمونه سوالات استخدامی,خرید کتاب,جزوه آموزشی ,,استخدامی,سوالات استخدامی,پایان نامه,خرید سوال

هزار فایل: دانلود نمونه سوالات استخدامی

دانلود فایل, مقاله, مقالات, آموزش, تحقیق, پروژه, پایان نامه,پروپوزال, مرجع, کتاب, منابع, پاورپوینت, ورد, اکسل, پی دی اف,نمونه سوالات استخدامی,خرید کتاب,جزوه آموزشی ,,استخدامی,سوالات استخدامی,پایان نامه,خرید سوال

تحقیق استاندارد سرد خانه میوه و سبزیجات 13ص

تحقیق استاندارد سرد خانه میوه و سبزیجات 13ص

تحقیق-استاندارد-سرد-خانه-میوه-و-سبزیجات-13صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 13 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏ 
‏ 
‏ 
830
‏ 
‏ 
‏روش نگهداری میوه ها و سبزیهای تازه در سردخانه
‏ 
‏ 
‏ 
‏چاپ پنجم

‏موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
‏موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تنها سازمانی است در ایران که بر طبق قانون میتواند استاندارد رسمی فرآورده‏‏‏ها را تعیین و تدوین و اجرای آنها را با کسب موافقت شورایعالی استاندارد اجباری اعلام نماید. وظایف و هدفهای موسسه عبارتست از:
‏(تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی ‏–‏ انجام تحقیقات بمنظور تدوین استاندارد بالا بردن کیفیت کالاهای داخلی، کمک به بهبود روشهای تولید و افزایش کارائی صنایع در جهت خودکفائی کشور - ترویج استانداردهای ملی ‏–‏ نظارت بر اجرای استانداردهای اجباری ‏–‏ کنترل کیفی کالاهای صادراتی مشمول استاندارد اجباری و جلوگیری از صدور کالاهای نامرغوب بمنظور فراهم نمودن امکانات رقابت با کالاهای مشابه خارجی و حفظ بازارهای بین المللی کنترل کیفی کالاهای وارداتی مشمول استاندارد اجباری بمنظور حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان داخلی و جلوگیری از ورود کالاهای نامرغوب خارجی راهنمائی علمی و فنی تولیدکنندگان، توزیع کنندگان و مصرف کنندگان ‏–‏ مطالعه و تحقیق درباره روشهای تولید، نگهداری، بسته بندی و ترابری کالاهای مختلف ‏–‏ ترویج سیستم متریک و کالیبراسیون وسایل سنجش ‏–‏ آزمایش و تطبیق نمونه کالاها با استانداردهای مربوط، اعلام مشخصات و اظهارنظر مقایسه ای و صدور گواهینامه های لازم).
‏موسسه استاندارد از اعضاء سازمان بین المللی استاندارد میباشد و لذا در اجرای وظایف خود هم از آخرین پیشرفتهای علمی و فنی و صنعتی جهان استفاده مینماید و هم شرایط کلی و نیازمندیهای خاص کشور را مورد توجه قرار میدهد.
‏اجرای استانداردهای ملی ایران بنفع تمام مردم و اقتصاد کشور است و باعث افزایش صادرات و فروش داخلی و تأمین ایمنی و بهداشت مصرف کنندگان و صرفه جوئی در وقت و هزینه‏‏‏ها و در نتیجه موجب افزایش درآمد ملی و رفاه عمومی و کاهش قیمتها میشود.

‏ 
‏کمیسیون استاندارد روش نگهداری میوه‏‏‏ها و سبزیهای تازه در سردخانه
 
‏رئیس
‏اجلالی - محمود
‏دکتر صنایع غذایی
‏مدیر گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی کرج
 
‏اعضاء
‏تمیز کار - حمید
‏مهندس تأسیسات
‏وزارت کشاورزی و منابع طبیعی
‏ساحلی - اسمعیل
‏مهندس تأسیسات
‏مدیر عامل سردخانه
‏طوبی - رضا
‏دکتر تأسیسات
‏دانشیار دانشکده فنی و نماینده سازمان گسترش و صنایع ایران
‏فرجام - عبدالحمید
‏مهندس مکانیک
‏مدیر عامل سرد خانه ولفریز
‏متقی - مسعود
‏ 
‏مدیر عامل سردخانه تکنوفودز
‏کهنیم - عزت اله
‏مهندس کشاورزی
‏معاون اداره استاندارد استان مرکز
‏هاشمیان - احمد
‏دکتر دامپزشک
‏اداره کل نظارت بر مواد خوراکی , آشامیدنی آرایشی و بهداشتی
 
‏دبیر
‏صوفی - جمشید
‏مهندس کشاورزی
‏کارشناس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران

‏فهرست مطالب
‏ 
‏مقدمه
‏هدف و دامنه کاربرد
‏پیوست الف
‏شرایط نگهداری موز در سردخانه
‏شرایط نگهداری موز در گرمخانه
‏پیوست ب


 

دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد