ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 165 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
بسمه تعالی
آزمایشگاه شیمی تجزیه 2
فهرست مطالب
فصل اول: PH سنجی 3
فصل دوم:پتانسیل سنجی 35
فصل سوم:کاربرد الکترود های یون گزین 52
فصل چهارم:روش های الکترووزنی 62
فصل پنجم:روشهای کولن سنجی 73
فصل ششم:ولتامتری 102
فصل هفتم:آمپر سنجی 127
فصل هشتم:رسانایی سنجی 135
فصل اول PH سنجی
مقدمه
ا لکتروشیمی چیست؟
الکتروشیمی مبحثی در شیمی است که درمورد تبدیل انرژی شیمیایی به الکتریکی و بالعکس بحث می کند.
در سلول های گالوانی، انرژی شیمیایی به الکتریکی تبدیل می شود.
در سلول های الکترولیز انرژی الکتریکی به شیمیایی تبدیل می شود.
سلول شیمیایی
هر سلول شیمیایی در واقع یک واکنش اکسایشی - کاهشی است.
هر واکنش اکسایشی -کاهشی شامل دو نیم واکنش است.
هر نیم واکنش یک الکترود می باشد.
نیم واکنش اکسایش، آند ونیم واکنش کاهش،کاتد نام دارد.
مثال در مورد یک سلول الکتروشیمیایی :
یک ظرف شامل محلول سولفات مس که در آن تیغه مسی قرار دارد.
Cu 2+ + 2e →Cu
یک ظرف شامل محلول سولفات روی که در آن تیغه ای از روی قرار دارد.
Zn → Zn 2+ + 2e
اگر ظرف ها را با پل نمکی به هم و دو تیغه را نیز بهم وصل کنیم ،
جریان برق تولید می شود.
Cu 2+ + Zn → Zn 2+ + Cu
عنوان فایل:پاورپوینت درس دهم مطالعات اجتماعی هشتم
تعداد اسلاید:25
فایل دارای تصاویر باکیفیت و با مفهوم می باشد
فایل به صورت پاورپوینت و قابل ویرایش می باشد.
عنوان فایل:پاورپوینت درس نهم مطالعات اجتماعی هشتم.
تعداد اسلاید:20
فایل به صورت پاورپوینت و قابل ویرایش می باشد.
فایل دارای تصاویر با مفهوم و باکیفیت می باشد.
حسابداری دولتی نظامی است که اطلاعات مالی مربوط به فعالیتهای وزارتخانه ها و موسسات دولتی را بمنظور تصمیم گیری صحیح مالی و کنترل برنامه های مصوب بودجه سالانه و منابع مالی مورد استفاده دولت، جمع آوری، طبقه بندی، تلخیص و گزارش می نماید. در تعریف بالا تاکید بر برنامه های مصوب سالانه و منابع مالی دولت شده است به دلیل آنکه کنترل بودجه و منابع مالی دولت از اصول بنیادین حساباری دولتی است. در حسابداری دولتی مراحل حسابداری برای کنترل برنامه مصوب سالانه و نیز جلوگیری از تداخل منابع مالی مورد استفاده به کار گرفته می شود. پس کنترل بودجه از اصول بنیادی حسابداری دولتی است.
موسسه دولتی بایستی حتما همه مشخصات ذیل را داشته باشد وگرنه موسسه دولتی نیست:
1- تشکیلات و سازمان مشخصی داشته باشد.
2- به موجب قانون تشکیل شده باشد.
3- زیر نظر یکی از قوا باشد.
4- عنوان وزارتخانه نداشته باشد.
این کتاب شامل 305 نمونه سوال درس حسابداری دولتی 1 و 188 نمونه سوال حسابداری دولتی 2 به صورت تستی و تشریحی میباشد
نمونه سوالات تستی آشپز سنتی
تعداد سوالات: 318
فرمت: PDF
همراه با پاسخنامه
ویژه قبولی در آزمون فنی حرفه ای مهارت آشپز سنتی
آشپزی سنتی شغلی از مشاغل حوزه صنایع غذایی است که شایستگی های راه اندازی و تنظیم ابزار و تجهیزات آشپزخانه، آماده سازی سبزیجات و صیفی جات، توزین یا پیمانه کردن مواد مختلف، پخت غذاهای سفره خانه، تهیه اعضاء و اجزاء گوسفند یا گوساله، پخت انواع کوکوها و شامیها، تهیه انواع پلوها و چلوها، تهیه انواع خورشها، تهیه انواع کوفته و دلمه، تهیه انواع آش، تهیه انواع دسرها را انجام می دهد و با مشاغل مدیر رستوران، مسئول انبار و فروشنده در ارتباط شغلی می باشند.
با وجود آنکه آزمون آشپز سنتی فنی حرفه ای، سختی های مربوط به خودش را دارد اما نمونه سوالات تستی آشپزی سنتی این امکان را برای متقاضیان این رشته فراهم می آورد تا با مطالعه این مجموعه علاوه بر سنجیدن مهارت های خود برای شرکت در آزمون، میزان قبولی خود را تا حد زیادی تضمین کند.
محتوای بسته(پس از خرید چه فایل هایی دریافت می کنید):
1- نمونه سوالات تستی آزمون آشپز سنتی فنی و حرفه ای (248 تست با جواب)
2- نمونه سوالات تستی آزمون آشپز سنتی (70 سوال بدون پاسخ جهت خودسنجی قبل از آزمون اصلی)
برخی از سوالات:
برای اینکه خورش قرمه سبزی جا افتادهتر شبه نظر برسد چه میکنید؟
الف) جعفری بیشتری استفاده میکنید.
ب) در اواخر پخت شنبلیله داغ کرده اضافه میکنید.
ج) پیاز داغ بیشتری میریزید.
د) از گوشت گوساله استفاده میکنید.
ادویه مناسب برای لوبیا پلو چیست؟
الف) زردچوبه و زنجبیل
ب) زنجبیل و زعفران
ج) دارچین و زعفران
د) فلفل قرمز و جوش هندی
برای تهیه برنج آبکشی باید چه اقدامی انجام داد؟
الف) در اواسط پخت یک لیوان آب سرد ریخته تا برنج قد بکشد.
ب) در اوایل پخت آبجوش ریخته تا برنج بجوشد.
ج) در اواخر پخت کمی روغن میریزیم.
د) یک ربع برنج بجوشد تا بهتر قد بکشد.
چاشنی کوفته نخودچی چیست؟
الف) آبلیمو و سرکه
ب) شکر و سرکه
ج) آبغوره و نمک
د) دارچین و سرکه
مواد لازم برای تزئین آش رشته شامل کدام مورد می باشد؟
الف) سیر داغ و نعناع داغ
ب) سیر داغ- نعناع داغ- پیاز داغ
ج) سیر داغ- نعناع داغ- پیاز داغ- کشک و حبوبات
د) سیر داغ- نعناع داغ- پیاز داغ- کشک سفید- کشک زعفرانی و حبوبات
برای سرخ کردن سیب زمینی دورچین چه ترفندی را در نظر میگیرید که سیبزمینی ما پفکی شوند؟
الف) خلالهای یکدست و چند دقیقه جوشانده شوند و سپس در روغن فراوان سرخ شود.
ب) خلالهای درشت و در سرخ کردن با روغن فراوان سرخ شوند.
ج) خلالهای باریک و در روغن کم و به دفعات سرخ شوند.
د) به شکل دلخواه خرد کرده و در کره تفت میدهیم.
گوشت مناسب حلیم بادمجان کدام است؟
الف) سردست و گردن
ب) گردن و ماهیچه
ج) فیله و راسته
د) ماهیچه و مغز ران
برای تهیه ته چین ماهی بهتر است از کدام ماهی استفاده شود؟
الف) ماهی سفید زیرا خوشمزه است
ب) اوزون برون چون چرب است
ج) ماهی کپور
د) قزل آلا چون به راحتی فیله میشود.
آزمون آشپز سنتی,آشپز سنتی,آشپز سنتی فنی و حرفه ای,سوالات تستی آشپز سنتی,دانلود سوالات آشپز سنتی فنی حرفه ای,آزمون آشپز سنتی,آزمون ادواری فنی و حرفه ای,آزمون آنلاین آشپز سنتی,آزمون تستی آشپز سنتی,آزمون دوره های فنی و حرفه ای,آزمون فنی و حرفه ای,آزمون مهارت های فنی و حرفه ای,امتحان تستی آشپز سنتی,نمونه سوالات آزمون آشپز سنتی فنی و حرفه ای با جواب,دانلود نمونه سوالات آشپز سنتی فنی حرفه ای,نمونه سوالات آشپز سنتی فنی و حرفه ای